ΕΡΤ2 – Ο Ένκε Φεζολλάρι στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» 18.03.2018

ΕΡΤ2 – Ο Ένκε Φεζολλάρι στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» 18.03.2018

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Η ζωή είναι στιγμές»

Με τον Ανδρέα Ροδίτη

andreas2

Κάθε  Κυριακή βράδυ και ώρα 21:00, στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ2, «Η ζωή είναι στιγμές», ένας «οικοδεσπότης» ή «οικοδέσποινα» θα συναντιέται στο πλατό μαζί με φίλους και συνεργάτες του και -για μία ώρα- θα μας αφηγούνται στιγμές από την κοινή τους επαγγελματική ζωή.

Η παρέα θα είναι κυρίως γνωστοί, αγαπητοί και σημαντικοί άνθρωποι, από όλο το φάσμα της Τέχνης και όχι μόνο. Θα αναζητήσουμε μαζί τους στιγμές αστείες, αλλά και συναισθηματικές, που τους ένωσαν, αποφεύγοντας ει δυνατόν, την «αγιοποίηση» του οικοδεσπότη.

andreas3

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Ανδρέας Ροδίτης.

Σκηνοθεσία: Χρυσηίδα Γαζή.

Παραγωγή: Ευτυχία Μελέτη.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Ζαχαράτος.

Ημερομηνία μετάδοσης: Kυριακή 18 Μαρτίου 2018, στις 21:00

Εκπομπή 3η: «Ένκε Φεζολλάρι»

Καλεσμένος του Ανδρέα Ροδίτη στη νέα εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές», που μεταδίδεται την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 και ώρα 21:00 στην ΕΡΤ2, είναι ο σκηνοθέτης Ένκε Φεζολλάρι. Καλεσμένοι επίσης, φίλοι και συνεργάτες του σκηνοθέτη από μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο της ζωής του.

SONY DSC

Συγκεκριμένα, οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά)  Μίνα Αδαμάκη, Τζένη Θεωνά, Βέρα Κρούσκα, Κατερίνα Μισιχρόνη και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, μιλούν για το χαρακτήρα του Ένκε Φεζολλάρι, ενώ παράλληλα αποκαλύπτουν πτυχές της καλλιτεχνικής του πορείας και της προσωπικότητάς του, άγνωστες μέχρι σήμερα.