ΕΡΤ2 – Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στην εκπομπή «Στα παιδιά ο λόγος» 29.04.2017

ΕΡΤ2 – Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στην εκπομπή «Στα παιδιά ο λόγος» 29.04.2017

«Στα παιδιά ο λόγος»

Mε τον Γιάννη Ζουγανέλη

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 29 Απριλίου 2017, στις 20:00

«Στα παιδιά ο λόγος» Εκπομπή 7η «Λαυρέντης Μαχαιρίτσας» (42)

Τα παιδιά αποκτούν το δικό τους βήμα μέσα από τη δημόσια συχνότητα της ΕΡΤ2.

«Στα παιδιά ο λόγος», με τον Γιάννη Ζουγανέλη κι ένα εκρηκτικό μείγμα παιδικής αθωότητας, με συνεχείς εναλλαγές καταστάσεων, ανάμεσα στον παρουσιαστή, στα παιδιά και στους γονείς που τα συνοδεύουν.

Μέσα σ’ ένα μαγευτικά όμορφο, γεμάτο μνήμες πλατό, 30 παιδιά και 30 γονείς ξεχνούν τα «πρέπει» και τα «μη» και παρασύρονται, για δύο ολόκληρες ώρες, σ’ ένα ξέφρενο, διαδραστικό πάρτι. Με απόλυτο σεβασμό στο λόγο, στην αντίληψη και την προσωπικότητα των παιδιών, γέλιο, χαρά, πρωτότυπα τραγούδια, σκετς, πολλή μουσική και κυρίως αισιοδοξία.

Το παζλ συμπληρώνουν καλεσμένοι ηθοποιοί, αθλητές, άνθρωποι των Γραμμάτων και Τεχνών, αλλά και δημοφιλείς μουσικοί και ερμηνευτές, που καλούνται με τη σειρά τους να «αποδεσμεύσουν» το παιδί που κρύβουν μέσα τους.

Τον Γιάννη Ζουγανέλη στο στούντιο συνοδεύουν οι μουσικοί και ηθοποιοί Σωκράτης Πατσίκας, Κώστας Κοράκης, Αλέξανδρος Ζουγανέλης, Λήδα Μανιατάκου και Τάνια Ρόκκα, δίνοντας έναν ιδιαίτερο διαδραστικό παλμό και τόνο.

 «Στα παιδιά ο λόγος», όπου τα παιδιά θα έχουν τον πρώτο και τον… τελευταίο λόγο!
Κάθε Σάββατο στην ΕΡΤ2.

«Στα παιδιά ο λόγος» Εκπομπή 7η «Λαυρέντης Μαχαιρίτσας» (43)

 Εκπομπή 7η: «Λαυρέντης Μαχαιρίτσας»

 Η «φιλία» είναι το θέμα που απασχολεί μικρούς και μεγάλους στο πλατό της εκπομπής «Στα παιδιά ο λόγος», με τον Γιάννη Ζουγανέλη, που μεταδίδεται το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 και ώρα 20:00 στην ΕΡΤ2.  Βασικός καλεσμένος της εκπομπής ο σπουδαίος συνθέτης και τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, που με ιδιαίτερη άνεση και ενθουσιασμό απευθύνεται στα παιδιά. Απαντά σε αφοπλιστικές ερωτήσεις τους, τους καλεί να αποδόσουν μαζί τραγούδια του, συγκινείται με το τραγούδι που έχει γραφτεί ειδικά γι’ αυτόν, γελάει με την ψυχή του παρακολουθώντας έκπληκτος ένα ξεχωριστό γκάλοπ που του έχουν ετοιμάσει ο Γιάννης Ζουγανέλης και οι συνεργάτες του!

Το θέμα «φιλία» παίρνει ιδιαίτερες διαστάσεις, όταν στο πλατό εισβάλουν επιστήθιοι φίλοι του Λαυρέντη Μαχαίριτσα, μεταξύ των οποίων και το γκρουπ «Κίτρινα Ποδήλατα».

Το παζλ συμπληρώνουν οι ηθοποιοί της παιδικής παράστασης «Σέρλοκ Χολμς: ένα μυστήριο με νόημα», αποδίδοντας αποσπάσματα και ξαφνιάζοντας με τις μουσικές του Κωστή Μαραβέγια.

 Παρουσίαση: Γιάννης Ζουγανέλης.

Συμμετέχουν: Σωκράτης Πατσίκας, Κώστας Κοράκης, Αλέξανδρος Ζουγανέλης, Λήδα Μανιατάκου και Τάνια Ρόκκα.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Πουλίδης.

Σκηνικά: Γιώργος Γεωργίου.

Ενδυματολόγος: Ελένη Πάττα.

Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης.

Αρχισυνταξία: Νίκος Κεραμίδας.

Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου.

Executive producer: Σταύρος Καπελούζος.

Εκτέλεση παραγωγής: Pedio Productions.

Για να δείτε το δελτίο Τύπου, καθώς και φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.