ΕΡΤ2 – Ο Νίκος Καραθάνος στο «Επί τούτω» 30.05.2017

ΕΡΤ2 – Ο Νίκος Καραθάνος στο «Επί τούτω» 30.05.2017

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Επί τούτω»

Με την Εύη Κυριακοπούλου

Η Εύη Κυριακοπούλου, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή της ΕΡΤ2 «Επί τούτω», φιλοξενεί γνωστές προσωπικότητες, που καταθέτουν την πορεία τους στη ζωή, την Τέχνη, την επιστήμη, τις φωτεινές αλλά και τις σκοτεινές πτυχές που έζησαν. Επίσης, μιλούν για τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες τους, καθώς και για τις πηγές δύναμης και επανεκκίνησης.

Πρόκειται για συζητήσεις αυθόρμητες, ήπιες, βγαλμένες από τα εσώτερα.

Ανάμεσα στους πρώτους καλεσμένους, ο Διονύσης Σαββόπουλος, Χρήστος Χωμενίδης, η Λένα Πλάτωνος, ο Στέλιος Ράμφος, ο Νίκος Καραθάνος, ο Στάθης Καλύβας, ο Γιάννης Ξανθούλης κ.ά.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 30 Μαΐου 2017, στις 21:00

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ιστορικών παραστάσεων τα τελευταία χρόνια, Νίκος Καραθάνος, είναι καλεσμένος της Εύης Κυριακοπούλου στην εκπομπή «Επί τούτω», που μεταδίδεται την Τρίτη 30 Μαΐου 2017 και ώρα 21:00 από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Η προσωπική περιπέτεια του Νίκου Καραθάνου με την Τέχνη ξεκίνησε από τα παιδικά του χρόνια στο Μαρούσι, όπου γεννήθηκε, ενώ ήταν ένα πάρα πολύ παρατηρητικό παιδί.

Ο Νίκος Καραθάνος μιλάει για το πιο σημαντικό πράγμα που θέλει να βγάζει στις παραστάσεις του: τη συγκίνηση και το συναίσθημα! Και ακόμη, για τα πιο απαραίτητα πράγματα στη ζωή μας: τον έρωτα και την τρέλα…!

Αρχισυνταξία-παρουσίαση: Εύη Κυριακοπούλου.

Έρευνα-ρεπορτάζ: Κατερίνα Ανέστη.