ΕΡΤ2 – Ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής «Η...

ΕΡΤ2 – Ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής «Η ζωή είναι στιγμές» 04.03.2018

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ

«Η ζωή είναι στιγμές»

Με τον Ανδρέα Ροδίτη

andreas2

«Η ζωή είναι στιγμές», είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 και ώρα 21:00.

Κάθε Κυριακή βράδυ, σ’ αυτή τη νέα εκπομπή της ΕΡΤ2, ένας «οικοδεσπότης» ή «οικοδέσποινα» θα συναντιέται στο πλατό μαζί με φίλους και συνεργάτες του και -για μία ώρα- θα μας αφηγούνται στιγμές από την κοινή τους επαγγελματική ζωή.

Η παρέα θα είναι κυρίως γνωστοί, αγαπητοί και σημαντικοί άνθρωποι, από όλο το φάσμα της Τέχνης και όχι μόνο. Θα αναζητήσουμε μαζί τους στιγμές αστείες, αλλά και συναισθηματικές, που τους ένωσαν, αποφεύγοντας ει δυνατόν, την «αγιοποίηση» του οικοδεσπότη.

andreas3

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Ανδρέας Ροδίτης.

Σκηνοθεσία: Χρυσηίδα Γαζή.

Παραγωγή: Ευτυχία Μελέτη.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Ανδρέας Ζαχαράτος.

Ημερομηνία μετάδοσης: Kυριακή 4 Μαρτίου 2018, στις 21:00

Έναρξη – Εκπομπή 1η: «Δημήτρης Παπαδημητρίου»

SONY DSC

Καλεσμένος του Ανδρέα Ροδίτη στην πρεμιέρα της εκπομπής, είναι ένας από τους σπουδαιότερους σύγχρονους Έλληνες συνθέτες με πολύπλευρο έργο: ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Καλεσμένοι επίσης, φίλοι και συνεργάτες του συνθέτη από μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο της ζωής του.

SONY DSC

Συγκεκριμένα, οι ηθοποιοί Θοδωρής Αθερίδης, Βίκυ Βολιώτη, Άλκης Κούρκουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο σκηνοθέτης Λάμπης Ζαρουτιάδης, η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου και ο τραγουδιστής Γιώργος Φλωράκης, μιλούν για το χαρακτήρα του συνθέτη, ενώ παράλληλα αποκαλύπτουν πτυχές της καλλιτεχνικής του πορείας και της προσωπικότητάς του, άγνωστες μέχρι σήμερα.

SONY DSC