ΕΡΤ2 – ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ «Κούμπα: Μία ζέβρα και μισή» 22.03.2019

ΕΡΤ2 – ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ «Κούμπα: Μία ζέβρα και μισή» 22.03.2019

ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ
«Κούμπα: Μία ζέβρα και μισή»
(Khumba)
Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019, στις 21:00

Οικογενειακή περιπέτεια κινούμενων σχεδίων, παραγωγής Νοτίου Αφρικής 2013.

Σκηνοθεσία: Άντονι Σίλβερστοουν.

Σενάριο: Ραφαέλα Ντέλε Ντόνε, Άντονι Σίλβερστοουν.

Διάρκεια: 85′

Υπόθεση: Η ταινία εκτυλίσσεται στη Νότιο Αφρική. Ο Κούμπα, η νεαρή ζέβρα, γεννιέται με ρίγες στο μισό του σώμα και γι’ αυτό η προληπτική αγέλη του τον απορρίπτει και τον κατηγορεί για την ξαφνική ξηρασία που πλήττει την περιοχή.

Ο Κούμπα συνεργάζεται με μια θρασύτατη αντιλόπη (γκνου) και μια εντυπωσιακή στρουθοκάμηλο και ξεκινά για μια τολμηρή αποστολή στην έρημο Καρού. Αναζητεί τον θρυλικό νερόλακκο, όπου οι πρώτες ζέβρες απέκτησαν τις ρίγες τους.

Στη διαδρομή, θα συναντήσει πλήθος πολύχρωμων εκκεντρικών χαρακτήρων. Πριν μπορέσει να ενωθεί με την αγέλη του, ο Κούμπα θα έρθει αντιμέτωπος με μια απειλητική λεοπάρδαλη και θα λάβει μέρος σε μια επική μάχη. Ο Κούμπα πρέπει να παλέψει για να κερδίσει τις ρίγες του.

Το «Kούμπα: Μία ζέβρα και μισή» είναι μια απολαυστική ταινία κινούμενων σχεδίων από τη Νότιο Αφρική με γερές δόσεις χιούμορ και έντονης δράσης.

Με εντυπωσιακά τοπία, άρτια εφέ και αξέχαστους χαρακτήρες, η ταινία ξετυλίγει μια διασκεδαστική και γεμάτη ελπίδα ιστορία ενηλικίωσης μιας νεαρής ζέβρας, της οποίας η διαφορετικότητα θα την οδηγήσει σε περιπέτειες που θα αλλάξουν τη ζωή της και τη θέση της στον κόσμο.

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.