ΕΡΤ2 – ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ «Ο Τζάστιν και οι ιππότες» 01.03.2019

ΕΡΤ2 – ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ «Ο Τζάστιν και οι ιππότες» 01.03.2019

ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ
Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
«Ο Τζάστιν και οι ιππότες»
(Justin and the Knights of Valour)
Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 1η Μαρτίου 2019, στις 21:00

Περιπέτεια κινούμενων σχεδίων, παραγωγής Ισπανίας 2013.

Σκηνοθεσία: Μανουέλ Σισίλια.

Παραγωγός: Αντόνιο Μπαντέρας.

Διάρκεια: 90΄

Υπόθεση: Στο βασίλειο όπου ζει ο Τζάστιν, οι ιππότες έχουν παραγκωνιστεί και οι γραφειοκράτες ασκούν την εξουσία. Ο Τζάστιν ονειρεύεται να γίνει ιππότης, όπως ο παππούς του, αλλά ο πατέρας του, επικεφαλής των συμβούλων της βασίλισσας, θέλει να τον κάνει νομικό.

Ο Τζάστιν, αποφασισμένος να κυνηγήσει το όνειρό του, φεύγει από το βασίλειο και αναζητεί την τύχη του, ακολουθώντας τη δική του προσωπική διαδρομή. Δίπλα του, σ’ αυτή τη διαδρομή θα σταθεί η Τάλια, ένα δυναμικό και ανεξάρτητο κορίτσι, ένας παράξενος μάγος, ο Μελκιάδης, ο γόης Σερ Κλόρεξ, καθώς και τρεις καλόγεροι που θα γίνουν οι μέντορές του.

Κι ενώ η εκπαίδευση του Τζάστιν δεν έχει ολοκληρωθεί, καλείται να αντιμετωπίσει την υπέρτατη πρόκληση στο πρόσωπο του πρώην βασιλιά, Σερ Εράκλιο που εκστρατεύει ενάντια στο βασίλειο με τον στρατό του.

Μια ευφάνταστη ιστορία σχετικά με τη φιλία, την τιμή και το θάρρος, που μας μεταφέρει σ’ έναν κόσμο μυθικό και προσφέρει ένα συναρπαστικό θέαμα για όλη την οικογένεια με πολλούς, διασκεδαστικούς χαρακτήρες, έντονη δράση και περιπέτεια.

Το φιλμ έχει κερδίσει το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Κινούμενων Σχεδίων το 2014.

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.