ΕΡΤ2 – «SELFIE» Έναρξη Γ΄ Κύκλου: «Τήνος» 24.11.2019

ΕΡΤ2 – «SELFIE» Έναρξη Γ΄ Κύκλου: «Τήνος» 24.11.2019

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ2
Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ
«SELFIE»

Όλη η Ελλάδα παίζει «Selfie»! Ένα ελληνικής έμπνευσης ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, μας ταξιδεύει με το γνωστό, πρωτότυπο τρόπο του σε ακόμη περισσότερες πόλεις, σε όλη την Ελλάδα!

Το «Selfie» συνεχίζει τον τρίτο κύκλο εκπομπών του στην ΕΡΤ2 για να μας αποκαλύψει μέσα από τα μάτια των παικτών του και διασκεδαστικές δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες… που αναστατώνουν κάθε πόλη που επισκέπτεται, τις ομορφιές της Ελλάδας μας!

Τον νέο κύκλο των 8 επεισοδίων του «Selfie» συμπαρουσιάζουν η Εύα Θεοτοκάτου και ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους (Town Selfie, Memory Selfie και Team Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που είναι ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.

Οι δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!

Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρίζουν, τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και τους ανθρώπους της.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή  24 Νοεμβρίου 2019, στις 19:00
Έναρξη Γ΄ Κύκλου – Επεισόδιο 1ο: «Τήνος»

Στο πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου, το «Selfie» επισκέπτεται την Τήνο! Ξεκινάμε από την ανατολική προκυμαία στο λιμάνι και επισκεπτόμαστε το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, το μνημείο Ηρώων Πεσόντων, την καθολική εκκλησία του Αγίου Νικόλα, την παλιά μαρμάρινη βρύση και συνεχίζουμε με αφετηρία το Μνημείο Πεσόντων Βαλκανικών Πολέμων για να επισκεφτούμε του Μνημείο Τορπιλισμού του καταδροµικού «Έλλη», το Αρχαιολογικό Μουσείο Τήνου και την περίφημη εκκλησία της Παναγιάς της Τήνου.

Αναστατώνουμε το εμπορικό κέντρο της Χώρας και γνωρίζουμε περισσότερα για το σύγχρονο πολιτιστικό πρόσωπο της Τήνου, συζητώντας με τον Θέμη Ροδαμίτη, καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Τήνου – Εξωμβούργου, αλλά και για το πολιτιστικό της παρελθόν σε μια συνομιλία με τον Αλέκο Φλωράκη, διδάκτορα Εθνολογίας και λαογράφο.

Ολοκληρώνουμε το παιχνίδι μας με ένα παραδοσιακό νησιώτικο χορευτικό και μία σελφο-σκυταλοδρομία από τους παίκτες μας, που θα κρίνει τον αποψινό μας νικητή!

Παρουσίαση: Εύα Θεοτοκάτου, Παναγιώτης Κουντουράς.

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς.