ΕΡΤ2: «Στα παιδιά ο λόγος» – Με τον Γιάννη Ζουγανέλη 03.06.2017

ΕΡΤ2: «Στα παιδιά ο λόγος» – Με τον Γιάννη Ζουγανέλη 03.06.2017

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ

ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΛΟΓΟΣ

Με τον Γιάννη Ζουγανέλη

Τα παιδιά αποκτούν το δικό τους βήμα μέσα από τη δημόσια συχνότητα της ΕΡΤ2.

«Στα παιδιά ο λόγος», με τον Γιάννη Ζουγανέλη κι ένα εκρηκτικό μείγμα παιδικής αθωότητας, με συνεχείς εναλλαγές καταστάσεων, ανάμεσα στον παρουσιαστή, στα παιδιά και στους γονείς που τα συνοδεύουν.

Μέσα σ’ ένα μαγευτικά όμορφο, γεμάτο μνήμες πλατό, 30 παιδιά και 30 γονείς ξεχνούν τα «πρέπει» και τα «μη» και παρασύρονται, για δύο ολόκληρες ώρες, σ’ ένα ξέφρενο, διαδραστικό πάρτι. Με απόλυτο σεβασμό στο λόγο, στην αντίληψη και την προσωπικότητα των παιδιών, γέλιο, χαρά, πρωτότυπα τραγούδια, σκετς, πολλή μουσική και κυρίως αισιοδοξία.

Το παζλ συμπληρώνουν καλεσμένοι ηθοποιοί, αθλητές, άνθρωποι των Γραμμάτων και Τεχνών, αλλά και δημοφιλείς μουσικοί και ερμηνευτές, που καλούνται με τη σειρά τους να «αποδεσμεύσουν» το παιδί που κρύβουν μέσα τους.

Τον Γιάννη Ζουγανέλη στο στούντιο συνοδεύουν οι μουσικοί και ηθοποιοί Σωκράτης Πατσίκας, Κώστας Κοράκης, Αλέξανδρος Ζουγανέλης, Λήδα Μανιατάκου και Τάνια Ρόκκα, δίνοντας έναν ιδιαίτερο διαδραστικό παλμό και τόνο.

«Στα παιδιά ο λόγος», όπου τα παιδιά θα έχουν τον πρώτο και τον… τελευταίο λόγο!
Κάθε Σάββατο στην ΕΡΤ2.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 3 Ιουνίου 2017, στις 20:00

Εκπομπή 12η (τελευταία): «Θέμης Ανδρεάδης»

«Στα παιδιά ο λόγος» με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τους συνεργάτες του να εστιάζουν θεματολογικά στην έννοια της «αυτοπεποίθησης». Μικροί και μεγάλοι στο πλατό της εκπομπής εκθειάζουν τα προτερήματά τους, με τον παρουσιαστή να μετατρέπει τα όποια χαρίσματά τους σε τραγούδια «αυτοεκτίμησης».

Την ίδια ώρα, ο εξαιρετικά δημοφιλής τραγουδιστής και πάντα διαχρονικός Θέμης Ανδρεάδης τραγουδά «Είμαι πολύ ωραίος», καθώς και όλες τις μεγάλες του επιτυχίες που άφησαν εποχή.

Το τηλεοπτικό πάρτι της εκπομπής συμπληρώνουν οι «Άσοι του Αλ Σαλβαδόρ» με διασκευές τους πάνω σε τραγούδια του Ζαμπέτα κι άλλων μεγάλων λαϊκών δημιουργών.

Μέσα σ’ όλα αυτά, σ’ ένα ιδιαίτερο οδοιπορικό στο Μοναστηράκι, ο Γιάννης Ζουγανέλης προσπαθεί να γεφυρώσει το «χάσμα γενεών»…!

Παρουσίαση: Γιάννης Ζουγανέλης.

Συμμετέχουν: Σωκράτης Πατσίκας, Κώστας Κοράκης, Αλέξανδρος Ζουγανέλης, Λήδα Μανιατάκου και Τάνια Ρόκκα.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Πουλίδης.

Σκηνικά: Γιώργος Γεωργίου.

Ενδυματολόγος: Ελένη Πάττα.

Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης.

Αρχισυνταξία: Νίκος Κεραμίδας.

Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου.

Executive producer: Σταύρος Καπελούζος.

Εκτέλεση παραγωγής: Pedio Productions.