ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις και ενημερωτικό σημείωμα: Πόλο – Champions League Final 8,...

ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις και ενημερωτικό σημείωμα: Πόλο – Champions League Final 8, «Πλάσματα μεγάλα και μικρά», «Μίστικ», «Στα Άκρα», «H άγρια μαγεία των ωκεανών» | 01-16.06.2023

ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις και ενημερωτικό σημείωμα προγράμματος

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Πέμπτη 1/6/2023, το πρόγραμμα της ΕΡΤ2 μεταβάλλεται ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 1/6/2023

—————————

16:00 KOOKOOLAND (E)

16:30 ΠΟΛΟ – CHAMPIONS LEAGUE FINAL 8 (Ζ) GR live streaming 
ΘΕΣΕΙΣ 5-8: «ΓΙΟΥΓΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»

18:00 ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ: «ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ» – Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ – Επεισόδιο 3ο (Μόνο ένα επεισόδιο)

19:10 ΞΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
20:00 ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ (Ε)
20:30 ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ

21:00 ΠΟΛΟ – CHAMPIONS LEAGUE FINAL 8 (Ζ) GR live streaming  
Β΄ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ: «ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΠΡΟ ΡΕΚΟ»

22:15 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ (Αλλαγή ώρας)

23:45 ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (Αλλαγή ώρας)

00:15 ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ (Αλλαγή ώρας)

—————————-

ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ

————————————–

02:45 ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ (Ε) ημέρας
03:45 ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ (Ε) ημέρας
04:10 ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ (Ε) ημέρας
05:10 ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΖΟΑΝΑ ΛΑΜΛΕΪ (Ε) ημέρας
06:05 ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΪΝΣΛΙ (Ε) ημέρας

—————————————-

Το ξένο παιδικό πρόγραμμα «ΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΝΤΑΓΚΙ» και τα ξένα ντοκιμαντέρ «ΦΑΚΕΛΟΣ: ΔΙΑΤΡΟΦΗ» (Ε) και «ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ, ΕΝΑΣ ΓΚΟΥΡΜΕ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ» (Ε) δεν θα μεταδοθούν.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι η ζώνη της ξένης σειράς στις 17:15 έχει ως εξής:

Παρασκευή 2/6/2023, στις 17:15: «ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ» – Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ – Eπεισόδια 4ο+5ο

Δευτέρα 5/6/2023, στις 17:15: «ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ» – Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ – Επεισόδιο 6ο (τελευταίο)

Δευτέρα 5/6/2023, στις 18:15: «ΜΙΣΤΙΚ» (MYSTIC)

Περιπετειώδης οικογενειακή σειρά, παραγωγής Νέας Ζηλανδίας 2020
Δημιουργοί: Έιμι Σίντλερ, Μπεθ Τσάλμερς
Σκηνοθεσία: Πίτερ Σάλμον, Έιντι Γουόκερ, Μάικλ Χερστ
Πρωταγωνιστούν: Μέισι Τσίπινγκ, Λόρα Πατς, Κάθι Ντάουνς, Κερκ Τόρανς, Τζόσουα Ταν, Ζακελίν Τζόι, Φιλ Μπράουν

Ένα άλογο αλλάζει τα πάντα στη ζωή της Ίσι Μπράουν

Γενική υπόθεση: Όταν η 14χρονη Αγγλίδα Ίσι Μπράουν αναγκάζεται να μετακομίσει στην ύπαιθρο της Νέας Ζηλανδίας, νομίζει ότι η ζωή της έχει τελειώσει. Στην πραγματικότητα, μόλις αρχίζει.

Το Καούρι Πόιντ δεν είναι μια συνηθισμένη πόλη. Παράξενα πράγματα συμβαίνουν εκεί. Όταν εμφανίζεται το μυστηριώδες άλογο Μίστικ τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίεργα…

Η Ίσι κάτοικος Λονδίνου χωρίς την παραμικρή εμπειρία σε άλογα και ιππασία, θα ανακαλύψει ότι έχει ένα ξεχωριστό πολύ ιδιαίτερο δέσιμο μ’ αυτό το άλογο που εμφανίζεται τόσο στην κανονική της ζωή όσο και στα όνειρά της και φαίνεται σα να προσπαθεί να την ενημερώσει για έναν κίνδυνο που πλησιάζει.
Τι να είναι αυτό άραγε;

(Α’ Κύκλος) – Επεισόδιο 1ο. Η βαρετή ζωή της Ίσι από το Λονδίνο, που αναγκάζεται να ζήσει στη Νέα Ζηλανδία γίνεται ξαφνικά συναρπαστική, όταν συναντά ένα φοβισμένο άλογο που τρέχει μέσα στην έρημο. Όμως το άλογο βρίσκεται σε κίνδυνο και η Ίσι ανακαλύπτει ότι είναι στο χέρι της να το σώσει.
(Α’ Κύκλος) – Επεισόδιο 2ο. Η Ίσι ανακαλύπτει ότι το άλογο κούρσας Μπλέιζ έχει τραυματιστεί σοβαρά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή του. Όταν ο Τομ επιμένει ότι η Μπλέιζ είναι αδύνατο να δαμαστεί και δεν μπορεί να σωθεί, η Ίσι αρνείται να την εγκαταλείψει.

Τρίτη 6/6/2023, στις 17:15: «ΜΙΣΤΙΚ» (MYSTIC)

(Α’ Κύκλος) – Επεισόδιο 3ο. Τα παιδιά διαγωνίζονται με αντιπάλους την ομάδα του Ντάλμοθ Παρκ. Τα οράματα που βλέπει η Ίσι γίνεται όλο και πιο δύσκολο να τα αγνοήσει και η απερίσκεπτη συμπεριφορά της θέτει σε κίνδυνο το μέλλον της στους στάβλους.
(Α’ Κύκλος) – Επεισόδιο 4ο. Η Ίσι αναζητά τον Μίστικ σε μια απομακρυσμένη παραλία και βρίσκει έναν θαμμένο θησαυρό, που θα μπορούσε να συνδεθεί με τα οράματά της. Τα μυστικά βγαίνουν στο φως, όταν αυτή και ο Κάλεμπ παγιδεύονται μαζί στην παραλία.
(Α’ Κύκλος) – Επεισόδιο 5ο. Η Ίζι πηγαίνει σε ένα πάρτι και ταπεινώνει τον εαυτό της, ξεπερνώντας τα όρια, για να πάρει εκδίκηση από τη Νατάσα. Εν τω μεταξύ, η γιαγιά του Νταν μπορεί να κρατά το κλειδί για το όραμα του ναυαγίου που βλέπει η Ίσι.

Τετάρτη 7/6/2023, στις 17:15: «ΜΙΣΤΙΚ» (MYSTIC)

(Α’ Κύκλος) – Επεισόδιο 6ο. Το όραμα που βλέπει η Ίσι της δίνει μια ιδέα για το πού μπορεί να βρίσκεται το κοπάδι της Μπλέιζ, οπότε οδηγεί την στο δάσος για να τους βρει. Αυτή η αποστολή, όμως, έχει σοβαρές συνέπειες για την παρέα.
(Α’ Κύκλος) – Επεισόδιο 7ο. Η Ίσι ιππεύει τη Μπλέιζ σε αγώνα με αντιπάλους την ομάδα του Ντάλμοθ Παρκ. Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν η Κάρολάιν μπορεί να λάβει μέρος στον αγώνα. Άλλο ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί, είναι ποιος τρόμαξε την Μπλέιζ λίγο πριν την ιππεύσει η Ίζι.
(Α’ Κύκλος) – Επεισόδιο 8ο. Μια καταιγίδα αναγκάζει τα παιδιά να μένουν στους στάβλους. Η Νατάσα εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να προσεγγίσει τον Νταν. Η Ίσι ανακαλύπτει την αλήθεια για την Έξρον και η παρέα ξεκινά μια εκστρατεία.

Πέμπτη 8/6/2023, στις 17:15: «ΜΙΣΤΙΚ» (MYSTIC)

(Α’ Κύκλος) – Επεισόδιο 9ο. Η Έξρον προσπαθεί να κερδίσει τη στήριξη του Καούρι Πόιντ στη συνεδρίαση του συμβουλίου. Η Ίσι έρχεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όταν αποκαλύπτεται το παρελθόν της. Στο Καούρι Πόιντ όλες οι σχέσεις περνούν μια περίοδο έντασης.
(Α’ Κύκλος) – Επεισόδιο 10οΤα παιδιά ταξιδεύουν σε μια απομακρυσμένη φάρμα αφού έχουν υποκλέψει ένα μυστηριώδες μήνυμα. Έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με τον ζωοκλέφτη και ανακαλύπτουν το πού βρίσκεται το κοπάδι του Καούρι Πόιντ.
(Α’ Κύκλος) – Επεισόδιο 11οΟ Νταν αναγκάζεται να βιαστεί όταν προκύπτει έκτακτη ανάγκη στους στάβλους, η Νατάσα εντάσσεται στην ομάδα του Ντάλμοθ Παρκ και η Ίσι εκνευρίζεται όταν ο νόμιμος ιδιοκτήτης της Μπλέιζ έρχεται να τη διεκδικήσει.

Παρασκευή 9/6/2023, στις 17:15: «ΜΙΣΤΙΚ» (MYSTIC)

(Α’ Κύκλος) – Επεισόδιο 12οH Ίσι και η παρέα βάζουν στο στόχαστρο τη Φράνκι σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν πού βρίσκεται η Μπλέιζ. Μυστικά σχετικά με την Έξρον και το άγριο κοπάδι έρχονται στο φως.
Επεισόδιο 13ο (τελευταίο του Α’ κύκλου). Η Ίσι και η παρέα αγωνίζονται ενάντια στο χρόνο για να καταφέρουν να βρουν το άγριο κοπάδι και να σώσουν το δάσος.
(Β’ Κύκλος) – Επεισόδιο 1οΗ παρέα αποκαλύπτει μια νέα απειλή για το δάσος και το άγριο κοπάδι. Τα οράματα που βλέπει η Ίσι με τον Μίστικ γίνονται όλο και πιο μυστηριώδη και μια νέα άφιξη στην πόλη προκαλεί προβλήματα στην Ίσι και τον Νταν.

Δευτέρα 12/6/2023, στις 17:15: «ΜΙΣΤΙΚ» (MYSTIC)

(Β’ Κύκλος) – Επεισόδιο 2οΗ προσπάθεια της παρέας να αποτρέψει τον Νταν από την πώληση των στάβλων καταλήγει να γυρίσει μπούμερανγκ. Η Ίσι συνειδητοποιεί ότι βλέπει οράματα για το μέλλον. Προβλήματα δημιουργούνται από παρεξηγήσεις ανάμεσα στην Ίσι και τον Νταν.
(Β΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 3ο. Η ομάδα του Ντάλμουθ Παρκ μετακομίζει και η κλιμακούμενη αντιπαλότητα με την ομάδα του Καούρι Πόιντ οδηγεί σε έναν μυστικό αγώνα στους αμμόλοφους. Στο μεταξύ, ο Τομ έχει πρόβλημα όταν ένα άλογο κούρσας χάνεται.
(Β΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 4ο. Φαίνεται ότι οι ελπίδες της Καρολάιν να γίνει αναβάτρια Ολυμπιακών Αγώνων εξανεμίζονται μετά την ήττα της από τη Νικόλ στον αγώνα στους αμμόλοφους. Άραγε, θα καταφέρει η ομάδα του Καούρι Πόιντ να την πείσει να μην εγκαταλείψει το όνειρό της;

Τρίτη 13/6/2023, στις 17:15: «ΜΙΣΤΙΚ» (MYSTIC)

(Β΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 5ο. Οικογενειακά μυστικά αποκαλύπτονται. Η Ίσι νιώθει προδομένη από τους φίλους της και βιάζεται να αντεπιτεθεί, όταν η Μπιάνκα παίρνει την Μπλέιζ. Όταν ο Γκέιμπ αποσπά την προσοχή της, η Ίσι αθετεί μια υπόσχεση που είχε δώσει στη Νατάσα.
(Β΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 6ο. Η ώρα της κρίσης φτάνει για τον Νταν όταν αμφισβητούνται οι ηγετικές του ικανότητες. Θυμωμένοι με την Ίσι, ο Γκέιμπ και η Νατάσα ενεργούν απερίσκεπτα, ενώ ο Κάλεμπ μαθαίνει κάποιες άβολες αλήθειες για το είδωλό του.
(Β΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 7ο. Όταν όσα βλέπει η Ίσι στα οράματά της αρχίζουν να συμβαίνουν στην πραγματική ζωή, η παρέα αγωνίζεται ενάντια στον χρόνο για να αλλάξει την πορεία των πραγμάτων πριν να ξεσπάσει τραγωδία.

Τετάρτη 14/6/2023, στις 17:15: «ΜΙΣΤΙΚ» (MYSTIC)

Επεισόδιο 8ο (τελευταίο του Β΄ κύκλου). Στον απόηχο του σεισμού, η Ίσι βάζει τη ζωή της σε κίνδυνο, καθώς προσπαθεί να σώσει τη Νατάσα, ενώ ο Τομ αποδέχεται το γεγονός ότι θα αναγκαστεί να παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις του Καούρι Πόιντ στον Γκίντι.
(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 1ο. Τα πνεύματα οξύνονται όταν η Ίσι φέρνει έναν ανεπιθύμητο καλεσμένο στο πάρτι γενεθλίων της Αμάντα. Η ομάδα του Καούρι Πόιντ έχει κάτι να γιορτάσει και η Ίσι νιώθει μπερδεμένη μετά τα τελευταία της οράματα με τον Μίστικ.
(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 2ο. Όταν η ένταση ανάμεσα στον Νταν και στην Ίσι αρχίζει να επηρεάζει την προπόνηση των πρωταθλητών, η παρέα του Καούρι Πόιντ αποφασίζει να αναλάβει δράση. Στο μεταξύ, ο Μίστικ συνεχίζει να εμφανίζεται και να προειδοποιεί την Ίσι για την παράνομη τράτα.

Πέμπτη 15/6/2023, στις 17:15: «ΜΙΣΤΙΚ» (MYSTIC)

(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 3ο. Η απερίσκεπτη συμπεριφορά της Ίσι έχει καταστρεπτικές συνέπειες για ένα μέλος της ομάδας του Καούρι Πόιντ. Ο Γκόρντον, στο μεταξύ, δείχνει ενδιαφέρον όταν η Ίσι σχεδιάζει το θαλάσσιο φίδι που βλέπει στα οράματά της.
(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 4ο. Καθώς η παρέα κάνει ό,τι μπορεί για να αποκαλύψει την επιχείρηση της τράτας, προκύπτουν στοιχεία ότι κάποιος ντόπιος βρίσκεται σε συνεννόηση με το πλήρωμα. Στο μεταξύ, η Ίσι μιλά στον Γκόρντον για τα οράματά της.
(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 5ο. Μια προδοσία του Τομ συντρίβει την ομάδα του Καούρι Πόιντ που διακινδυνεύει να μην αγωνιστεί για την πρώτη θέση. Κάλεμπ και Μιτς κάνουν τη δική τους έρευνα για τον Γκόρντον, ενώ η Ίσι λέει τελικά τη γνώμη της στον Νταν.

Παρασκευή 16/6/2023, στις 17:15: «ΜΙΣΤΙΚ» (MYSTIC)

(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 6ο. Η Αμάντα αποφασίζει να δώσει στον Γκόρντον μια ευκαιρία, τη στιγμή που η Ίσι αρχίζει να έχει αμφιβολίες για εκείνον. Η Νατάσα είναι εκείνη που θα φέρει τα άσχημα νέα για την Καρολάιν, ενώ αποκαλύπτεται η αληθινή αιτία του ναυαγίου της Ντόρας.
(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 7ο. Καθώς όλο το Καούρι Πόιντ συμμετέχει στη Νύχτα του Μεγάλου Ψαριού, στον κόλπο δεν μπαίνουν μόνο τα δελφίνια. Άραγε ο Γκόρντον έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να βρει το άγαλμα του θαλάσσιου φιδιού;
(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 8ο (τελευταίο). Ο Γκόρντον αγνοείται. Είναι η μέρα του πρωταθλήματος και διακυβεύεται το μέλλον του κέντρου διάσωσης. Άραγε, τι θα κάνει η ομάδα του Καούρι Πόιντ; Θα εγκαταλείψει την ευκαιρία να διακριθεί για να βοηθήσει την Ίσι να βρει τον παππού της;

ΣΗΜ: Την Παρασκευή 16/6/2023, στις 18:15, δεν θα μεταδοθεί Εκπομπή που είχε ανακοινωθεί.

Ακόμη, σας ενημερώνουμε ότι στην ΕΡΤ2, οι μεταδόσεις της εκπομπής «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» με τη Βίκυ Φλέσσα, έχουν ως εξής:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/6/2023, στις 20:00: «Θεόδωρος Κουρεντζής» – Α΄ μέρος (Ε)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/6/2023, στις 20:00: «Θεόδωρος Κουρεντζής» – Β΄ μέρος (Ε)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/6/2023, στις 20:00: «Θεόδωρος Κουρεντζής» – Γ΄ μέρος (Ε)

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 9/6/2023, στις 10:00, θα μεταδοθεί σε επανάληψη η ξένη σειρά ντοκιμαντέρ «H ΑΓΡΙΑ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ» (OCEAN WILD) (Ε) Κ8 GR live streaming

Σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων, παραγωγής Γαλλίας 2020

Τα κρυστάλλινα νερά της Ανατολικής Ασίας φιλοξενούν μερικά από τα σπανιότερα και πιο εξωτικά είδη του φυτικού και ζωικού βασιλείου από οποιοδήποτε άλλο μέρος στον πλανήτη.

Η συγκεκριμένη σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων μάς μεταφέρει στα βαθιά νερά των Φιλιππίνων, της Ινδονησίας, της Ιαπωνίας και της Ταϊλάνδης για να μάθουμε περισσότερα για τη ζωή τους και να ανακαλύψουμε μερικά από τα μεγαλύτερα μυστήρια των ωκεανών.

Επεισόδιο 1ο: «Φιλιππίνες» 

«Mystic»
«Mystic»
«Mystic»
«Mystic»
«Mystic»
«Mystic»
«Mystic»
«Mystic»
«Ocean Wild»: Episode 1o: «Philippines»
«Ocean Wild»: Episode 1o: «Philippines»
«Ocean Wild»: Episode 1o: «Philippines»