ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος 01 & 07.12.2019

ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος 01 & 07.12.2019

Τροποποιήσεις προγράμματος ΕΡΤ2

ΚΥΡΙΑΚΗ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019
…………………………………………………………………………………..
13.00 ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ   W
14.00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ     W
«ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Η ΓΑΤΑ»    K

Κωμωδία, παραγωγής 1962.

Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος.

Σενάριο: Αλέκος Σακελλάριος, Χρήστος Γιαννακόπουλος.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Νίκος Γαρδέλης.

Μουσική: Γιώργος Μουζάκης.

Παίζουν: Βασίλης Αυλωνίτης, Ρένα Βλαχοπούλου, Φλωρέτα Ζάννα, Ανδρέας Ντούζος, Νίκη Λινάρδου, Γιάννης Βογιατζής, Γιώργος Γαβριηλίδης, Νίκος Ρίζος, Μαρίκα Κρεββατά, Σταύρος Παράβας, Σωκράτης Κορρές, Δημήτρης Βορρές, Γιώργος Ξύδης, Κώστας Μποζώνης.

Διάρκεια: 70΄

Υπόθεση: Η οικογένεια του εφοπλιστή Ζέμπερη αποφασίζει να φύγει για μια μικρή κρουαζιέρα. Τότε το υπηρετικό προσωπικό, η Μαριγώ, η Έλλη και ο Λουκάς, βρίσκει την ευκαιρία να ζήσει για μια βραδιά τη «μεγάλη ζωή», πηγαίνοντας στα μπουζούκια. Ένας πλούσιος θαμώνας του κέντρου γοητεύεται από την Έλλη και, πιστεύοντας πως είναι η κόρη του εφοπλιστή, παριστάνει τον τραγουδιστή του κέντρου για να την κατακτήσει. Τα ευτράπελα και οι παρεξηγήσεις όμως δεν θ’ αργήσουν να έρθουν, αφού ο πραγματικός τραγουδιστής, που τυχαίνει να βρίσκεται στο κρουαζιερόπλοιο, ερωτεύεται την αληθινή κόρη του εφοπλιστή…

15.30 BASKET LEAGUE ΑΓΩΝΑΣ  W
«ΚΟΛΟΣΣΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ»
Απευθείας μετάδοση
……………………………………………………………………………….
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019
……………………………………………………………………………….
13.00 ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ   W
14.00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ   W
«ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ»  K

Κωμωδία, παραγωγής 1959.
Σκηνοθεσία-σενάριο: Ανδρέας Λαμπρινός.
Διεύθυνση φωτογραφίας: Κώστας Φιλίππου.
Μουσική: Μενέλαος Θεοφανίδης.
Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Δημήτρης Μυράτ, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Αλέκα Κατσέλη, Ρίτα Μουσούρη, Κώστας Κακκαβάς, Μαρία Φωκά, Αρτέμης Μάτσας, Μιχάλης Καλογιάννης, Κούλα Αγαγιώτου, Κώστας Στράντζαλης, Νίκος Συράκος, Γιώργος Βελέντζας, Χρήστος Σκαλτσάς.

Διάρκεια: 99΄

Υπόθεση: O Λάμπρος λείπει χρόνια στη Γαλλία και επιστρέφει στην Ελλάδα για να βρει την Έλενα, παλιά του αγάπη. Στο πλοίο για την Αίγινα, όπου ζει η Έλενα, ο Λάμπρος γνωρίζει τη νεαρή Γιάννα και τον Ιάσονα που πάνε εκεί για να συναντήσουν, η μεν Γιάννα τη μητέρα της, ο δε Ιάσονας τον πατέρα του. Στο μεταξύ, οι γονείς των νέων έχουν δεσμό αλλά το κρύβουν από τα παιδιά τους, με αποτέλεσμα τα πράγματα να μπερδευτούν ακόμη πιο πολύ….

15.30 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ (Ε)
«Τα Παιδιά της Νιόβης» Β’ ΚΥΚΛΟΣ
……………………………………………………………………………….