ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος 05 & 07.06.2019

ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος 05 & 07.06.2019

Τροποποιήσεις προγράμματος ΕΡΤ2

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τετάρτη 5/6/2019, στις 21:30, θα μεταδοθεί η εκπομπή «ΣΤΑ ΑΚΡΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ» 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΣΤΑ ΑΚΡΑ»
Με τη Βίκυ Φλέσσα

Αλλάζει ο άνθρωπος; Μπορούμε να αλλάξουμε τους δικούς μας ανθρώπους; Τι μάς εμποδίζει στην αλλαγή; Μέχρι ποια ηλικία διαπλάθεται ο εγκέφαλός μας;

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Καραγιάννης «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» με τη Βίκυ Φλέσσα μάς απαντά, μεταξύ άλλων, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019, στις 9:30 το βράδυ, στην ΕΡΤ2.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία-δημοσιογραφική επιμέλεια: Βίκυ Φλέσσα.

Σκηνογραφία: Άρης Γεωργακόπουλος.

Σήμα: Τέρρυ Πολίτης.

Μουσική σήματος: Στρατής Σοφιανός.

Διεύθυνση παραγωγής: Γιώργος Στράγκας.

Σκηνοθεσία: Χρυσηίδα Γαζή.

…………………………………………………………………………………………………………………

Δεν θα μεταδοθεί η επανάληψη της ξένης σειράς «ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΕΡΝΤΟΧ». Η εκπομπή «ΣΤΑ ΑΚΡΑ», θα μεταδοθεί και στις νυχτερινές επαναλήψεις, στη θέση του (02:45).

****************************************************************


Επίσης, την 
Παρασκευή 7/6/2019, στις 12:30, από την εκπομπή «ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ» θα μεταδοθεί το επεισόδιο με τίτλο: «ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ» 

Με τους Δώρα Γεωργούλα και Γιώργο Κουλουρά

Η μοναδική δημοσιογραφική-διαδραστική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που παρουσιάζει τους προβληματισμούς, τις συνήθειες και τις ανησυχίες της ελληνικής νεολαίας.

Πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι τηλεθεατές που δηλώνουν συμμετοχή μέσα από τα social media.

Ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα βιωματικού χαρακτήρα, που προσπαθεί να καταγράψει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα οράματα των νέων.

Ένα οδοιπορικό που μας ταξιδεύει μέσα από το ρεπορτάζ στις ανάγκες, στα όνειρα, στις ανησυχίες και στους στόχους της νέας γενιάς, έτσι ώστε να κατανοήσουμε τα προβλήματά της.

Οι νέοι πρωταγωνιστές μάς διηγούνται τις εμπειρίες, τα βιώματα και τις σκέψεις για τα προβλήματα και τις συνήθειές τους, έτσι ώστε οι ειδικοί και οι φορείς να προτείνουν λύσεις για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους.

Η μοναδική τηλεοπτική εκπομπή που δίνει το λόγο στους νέους για να αναζητηθούν λύσεις μέσα από το διάλογο και τη συνεργασία.

Σύμμαχοι και εργαλεία της εκπομπής  είναι τα κοινωνικά δίκτυα, οι επιστημονικές έρευνες και μελέτες, το ρεπορτάζ και φυσικά τα γκάλοπ που αντικατοπτρίζουν τη γνώμη του νεανικού κοινού.

«Νέοι και πολιτική» 

Ενώ οι νέοι προσπαθούν να προσδιορίσουν τη θέση τους στην κοινωνία, βρίσκονται αντιμέτωποι με αλλεπάλληλα αδιέξοδα στην καθημερινότητά τους. Αυτό φυσικά, επηρεάζει τη γνώμη τους για το πολιτικό σύστημα και τους θεσμούς. Στην αποψινή εκπομπή θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τη στάση των νέων στο σημερινό πολιτικό γίγνεσθαι.

Στην εκπομπή μιλούν -με σειρά εμφάνισης- οι: Σωτήρης Χτούρης (καθηγητής Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου),  Όμηρος Τσάπαλος (πολιτικός επιστήμονας, σύμβουλος Επικοινωνίας), Άρης Κοντογιάννης (δικηγόρος), Άντα Παπαδήμα (ασκούμενη δικηγόρος), Νίκος Αναγνωστόπουλος (πολιτικός επιστήμονας, οικονομολόγος), Νάντια Λυδία [μαθήτρια (Βουλή των Εφήβων)], Γιάννης Λευκόπουλος [μαθητής (Βουλή των Εφήβων)], Μαρία Αναγνωστοπούλου (αναπληρώτρια πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων), Κώστας Μπάρκας (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), Κώστας Κυρανάκης (αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ), Γιώργος Μητσικώστας.

Παρουσίαση-δημοσιογραφική έρευνα: Δώρα Γεωργούλα, Γιώργος Κουλουράς.

Σενάριο-αρχισυνταξία: Κωνσταντίνος Σγόντζος.

Σκηνοθεσία: Ηρακλής Μωραΐτης.

Διεύθυνση φωτογραφίας-εικονοληψία: Ανδρέας Γούλος.

Διεύθυνση παραγωγής: Χρήστος Αναστασιάδης.

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος.

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Κώστας Μουρατίδης.

Ηχοληψία: Γιώργος Πετρουτσάς.

Μουσική επιμέλεια: Νίκος Αναστασιάδης.

Βοηθός σκηνοθέτη: Βαγγέλης Κυριακίδης.

Βοηθός διευθυντή παραγωγής: Γιάννης Σιταρίδης.

Γραφίστρια: Δήμητρα Σταθοπούλου.

Ενδυματολόγος-μακιγιέζ-κομμώτρια: Ελένη Κουταλίδου.

Εκτέλεση παραγωγής: Honeybee Audiovisual.

****************************************************************

Τέλος, οι ξένες ταινίες του Σαββάτου 8/6/2019 έχουν τα παρακάτω σήματα καταλληλότητας:

«Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ» 

«Η ΑΟΡΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ»