ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος 13 & 14.12.2018

ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος 13 & 14.12.2018

Τροποποιήσεις προγράμματος ΕΡΤ2

Σας ενημερώνουμε, ότι η ελληνική ταινία που θα μεταδοθεί αύριο ΠΕΜΠΤΗ 13/12/2018, στις 16:30, είναι «Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΜΟΥ»  GR & ΕΡΤ WORLD.

Κωμωδία, βασισμένη στο θεατρικό έργο «Η αυτού εξοχότης εγώ» του Δημήτρη Ψαθά, παραγωγής 1964.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Ορέστης Λάσκος.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Αθανασιάδης.

Μουσική σύνθεση: Χρήστος Μουραμπάς.

Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μπεάτα Ασημακοπούλου, Άννα Μαντζουράνη, Μιράντα Μυράτ, Θανάσης Μυλωνάς, Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Γιώργος Γαβριηλίδης, Ζωή Φυτούση, Κώστας Μεντής, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Πίτσιος.

Διάρκεια: 103΄

Υπόθεση: Ο Γιάγκος Αγγελής, διευθυντής ενός εργοστασίου, είναι ο τύπος του κλασικού εγωιστή. Ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του, ενώ είναι αρραβωνιασμένος, εδώ και πέντε χρόνια, με την Ελένη, την οποία δεν λέει να παντρευτεί. Ταυτόχρονα συνδέεται ερωτικά με την τσαχπίνα γραμματέα του, τη Λιλή, την οποία θέλει να παντρέψει μ’ έναν άβουλο υπάλληλό του, για να την έχει του χεριού του. Όταν μαθαίνει ότι η κυρία Παπαγεωργίου, η χήρα του ιδιοκτήτη του εργοστασίου, σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί, δεν διστάζει να θέσει υποψηφιότητα! Όμως, ο υπέρμετρος εγωισμός του και η ανεύθυνη συμπεριφορά του, τον οδηγούν στην πλήρη απομόνωση, καθώς τον εγκαταλείπουν οι πάντες.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 14/12/2018, στις 18:00 θα μεταδοθεί η ξένη σειρά «ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ» – Επεισόδια 201ο+202ο του Δ’ κύκλου

Tα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΤ δεν θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ2.