ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος 14-23.05.2019

ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος 14-23.05.2019

Τροποποιήσεις προγράμματος ΕΡΤ2

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Tρίτη 14/5/2019, στις 15:00, θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ2 συνέντευξη της προέδρου της Νέας Ελληνικής Ορμής κας Κατερίνας Παπακώστα  W

Το πρόγραμμα της ΕΡΤ2 θα επανέλθει στην κανονική του ροή, αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης. 

………………………………………………………………………………………………………………..

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι  τα επεισόδια των επαναλήψεων της σειράς «ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΕΡΝΤΟΧ» (MURDOCH MYSTERIES)  έχουν ως εξής:

Τετάρτη 15/5/2019, ώρα 21:30: (Η΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 18ο: «Πανούργος ντετέκτιβ» (Artful Detective). Στο κυνήγι ενός δολοφόνου που συλλέγει μακάβρια τρόπαια, ο Μέρντοχ γίνεται στόχος. Στο μεταξύ, ο Κράμπτρι ανακαλύπτει ότι ο σύζυγος της αγαπημένης του, που τον θεωρούσαν νεκρό αλλά εμφανίστηκε πρόσφατα ολοζώντανος, είναι ένα κτήνος και την κακοποιεί.

Τρίτη 21/5/2019, ώρα 21:30: (Θ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 1ο. O Κράμπτρι εκτίει την ποινή του στη φυλακή για το φόνο του τυραννικού συζύγου της αγαπημένης του Έντνα Μπρουκς. Ο Μέρντοχ, στην ίδια φυλακή, ερευνά μια υπόθεση μαχαιρώματος και γρήγορα γίνεται φανερό ότι οι δύο υποθέσεις συνδέονται. Ο Κράμπτρι αθωώνεται.

Τετάρτη 22/5/2019, ώρα 21:30: (Θ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 2ο. Ο συγγραφέας Μαρκ Τουέιν δίνει διάλεξη στο Τορόντο και με τα λεγόμενά του προκαλεί αναταραχή. Ο Μέρντοχ και οι συνάδελφοί του καλούνται να τον προστατέψουν.

………………………………………………………………………………………………………………..

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 23/5/2019, στις 12:30, από την εκπομπή «SOCIAL GROWTH» (Ε) •  W το ένα εκ των δύο επεισοδίων που θα μεταδοθούν αλλάζει. Έτσι, θα μεταδοθεί το επεισόδιο «Πώς να μην κρύβεις τίποτα», αντί του «Ποιους να βοηθήσω».

«Πώς να μην κρύβεις τίποτα» •  W

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο του «Social Growth», ο Χρήστος Αλεφάντης, διευθυντής σύνταξης, περιγράφει την ιστορία του περιοδικού δρόμου «Σχεδία», το οποίο διανέμεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσφέρει απασχόληση σε αστέγους, μακροχρόνια άνεργους και ανθρώπους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Ο Ιωάννης Λαγός παρουσιάζει την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Μαίναλον, η οποία έχει ως σκοπό την προστασία και ανάπτυξη του δάσους του Μαινάλου μέσα από δράσεις, όπως το Mainalon Trail για τη συντήρηση των μονοπατιών πεζοπορίας του όρους.

Ο καθηγητής Γιώργος Ιωάννου, διευθυντής του Προγράμματος International MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, εξηγεί πώς οι θερμοκοιτίδες νέων επιχειρήσεων συνδέονται με τα πανεπιστήμια και τη σημασία πάθους και κινητοποίησης ανθρώπων και κοινωνίας για την επιτυχία ενός επιχειρηματικού εγχειρήματος.

Τέλος, ο Πάνος Παπούλιας, αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Προγραμμάτων και Στρατηγικής του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, αναφέρεται στη σημασία της βιωσιμότητας για τη χρηματοδότηση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και νοηματοδοτεί το διαχωρισμό μεταξύ των δομών που υποστηρίζουν κοινωνικές και των δομών που υποστηρίζουν συμβατικές επιχειρήσεις.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Χάρης Ντώνιας.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Νίκος Βούλγαρης.

Μοντάζ: Ανδρέας Σπανός.

Post Production: Harold Herbert.

Διεύθυνση παραγωγής: Ιάκωβος Πανουργιάς.

Οργάνωση παραγωγής: Πανδώρα Ξαρχάκου.

Επιστημονικός συνεργάτης: Δρ. Φιόρη Ζαφειροπούλου.

Ηχοληψία: Αλέξανδρος Σακελλαρίου.

Βοηθός διευθυντή φωτογραφίας: Ανδρέας Πετρόπουλος.

Motion Graphics: Ανδρέας Σπανός.

Πρωτότυπη μουσική: Θανάσης Γκαμαράζης.

Σχεδιασμός Οπτικής Ταυτότητας: Άρης Αθάνατος.

Digital Marketing: Κατερίνα Παπαγεωργιάδη.

Εκτέλεση παραγωγής: The NEST Κοιν.Σ.Επ.

Παραγωγή: ΕΡΤ Α.Ε.