ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος 24 & 25.06.2017

ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος 24 & 25.06.2017

Τροποποιήσεις προγράμματος

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/6/2017

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 24/6/2017 και ώρα 12:30, αντί της προγραμματισμένης ελληνικής ταινίας  «ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ», θα μεταδοθεί η ταινία «ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ» – GR

Κωμωδία, παραγωγής 1963.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Γιώργος Καψάλης.

Μουσική: Γιώργος Καζάσογλου.

Φωτογραφία: Μάκης Ανδρεόπουλος.

Παίζουν: Γιάννης Γκιωνάκης, Νίκος Ρίζος, Σόνια Ζωίδου, Νάσος Κεδράκας, Αλέκα Στρατηγού, Σόφη Λαμπράκη, Κώστας Μπαλαδήμας, Κώστας Παπαχρήστος, Κώστας Γεννατάς, Ράλλης Αγγελίδης, Γιώργος Βελέντζας, Γιώργος Ιορδανίδης, Αλέκος Τζανετάκος, Γιώργος Ανθουσάκης, Γιάννης Μπουρνέλης, Α. Σπυροπούλου, Έφη Παυλίδου, Ταϋγέτη.

Διάρκεια: 80′

Υπόθεση: Ένας φουκαράς, ο Αγγελής Κατσαβίδης, κι ο βαρήκοος φίλος του Στράτος εγκαταλείπουν το χωριό τους κι έρχονται στην Αθήνα, σε αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης. Ο βουλευτής της περιοχής τους, Λευτεράκης Λαοσωτήρας, αδυνατεί να τους βοηθήσει να βρουν δουλειά, αλλά η κυρία Ελπινίκη Κατσιποδίου τους προσλαμβάνει ως ανειδίκευτους στο καλλιτεχνικό γραφείο της, που λειτουργεί και σαν γραφείο ιδιωτικών ερευνών. Όμως, ενώ τους αναθέτει την παρακολούθηση ενός παράνομου ζευγαριού, στην πραγματικότητα θέλει να ρίξει στάχτη στα μάτια ενός αστυνομικού, ο οποίος την υποψιάζεται ότι διευθύνει δίκτυο με πόρνες πολυτελείας. Ο Αγγελής κι ο Στράτος θα ζήσουν αρκετές ευτράπελες καταστάσεις, αλλά θα γνωρίσουν και τη «χρυσόκαρδη» Κλειώ. Η τελευταία, όταν πεθαίνει ο πλούσιος θείος της, τους προσλαμβάνει στην οικογενειακή επιχείρηση, την οποία κληρονόμησε.

—————————

22:00 ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΠΑΠ – ΛΟΤΤΟ (Ζ) – W

22:10 2017 FIFA CONFEDERATIONS CUP (Μ) GR

«ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ»

24:00 ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΡΩΜΑΝΟ ΛΙΖΑΡΔΟ: «ΤIFF 3» 

—————————–

ΣΗΜ: Η ξένη ταινία «ΜΕΛΙ» δεν θα μεταδοθεί. 

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι το ντοκιμαντέρ «DON GIOVANNI» που θα μεταδοθεί από την ενότητα KEIMENA – DOCUMENTA 14 έχει σήμα ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ. 

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/6/2017 

————————–

19:30 ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ: «ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ» (Ε) Επεισόδιο 2ο 

20:00 2017 FIFA CONFEDERATIONS CUP: «ΧΙΛΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ» (Μ) – GR

22:00 ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡΠΡΟΤΟ (Ζ) – W

22:15 ΕΛΛΗΝΙΚΟ NTOKIMANTEΡ: «POLKA IN ATHENS» (Aλλαγή ώρας-GR

23:15 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ (Αλλαγή ώρας)

«Η ΑΙΩΝΙΑ ΛΙΑΚΑΔΑ ΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΜΥΑΛΟΥ» 

01:00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ – GR

«Θηριοτροφείο αρρένων εναντίον θηλέων»

Κωμωδία, παραγωγής 1985.

Σκηνοθεσία: Νίκος Ζερβός.

Σενάριο: Τάκης Χρυσικάκος.

Φωτογραφία: Σάκης Μανιάτης.

Διάρκεια: 83΄

Παίζουν: Τάκης Χρυσικάκος, Λίλα Καφαντάρη, Τζώνυ Θεοδωρίδης, Ανδρέας Ανδρεόπουλος, Γιάννης Αστρακάκης, Κώστας Κλάδης, Τέτα Κωνσταντά, Μαίρη Μηλιαρέση, Ζωή Πετερέσκου, Τζώνυ Βαβούρας, Μαίρη Γαρίτση, Άννα Σωτρίνη.

Υπόθεση: Το θηριοτροφείο αρρένων πηγαίνει εκδρομή, τα αγόρια συναντούν τα κορίτσια του θηριοτροφείου θηλέων και προσπαθούν να τα παρασύρουν σε ακολασίες. Ο συνοδός καθηγητής των αγοριών, ο Τάκης, ερωτεύεται την πιο όμορφη μαθήτρια, τη Βίκυ, ενώ οι μαθητές του τα φτιάχνουν με τις φιλενάδες της. Η συνοδός καθηγήτρια των κοριτσιών, η γεροντοκόρη Χαρίκλεια, ξελογιάζεται από τον ιδιοκτήτη του ακριβού ξενοδοχείου, όπου μένουν.

——————————-

ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ:

————————————-

02:45 ART WEEK (E) ημέρας

03:45 ΦΩΤΕΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ (Ε) ημέρας

04:45 POLKA IN ATHENS (Ε) ημέρας

05:45 20ός ΑΙΩΝΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ W

06:00 ΣΕΦ ΠΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ (Ε) ημέρας

————————————–

ΣΗΜ: O τελικός του EUROBASKET ΓΥΝΑΙΚΩΝ, θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1. Η μεταγλωττισμένη ταινία «Ο ΤΕΝ ΤΕΝ ΚΑΙ Η ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ» δεν θα μεταδοθεί.