ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος 25.04 & 05.05.2017

ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος 25.04 & 05.05.2017

Τροποποιήσεις προγράμματος ΕΡΤ2

TΡΙΤΗ, 25/4/2017

——————————————————————————–

19:00 ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ   Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ    GR

«ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ»  Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ

Επεισόδια 63ο και 64ο

21:00 ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ κας ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 

ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ W  

Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση

21:30 ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GR

ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ: THE ORCHESTRA PROJECT

Μια μουσική συνάντηση με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ 

Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση

22:30 EUROLEAGUE SHOW  GR

——————————————————————————

Δεν θα μεταδοθεί  το «ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ: ΧΟΝΤΡΟΣ –ΛΙΓΝΟΣ» (Ε)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 5/5/2017

——————————————————————————–

16:00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ GR

«Η σωφερίνα»

Κωμωδία, παραγωγής 1964.

Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος.

Σενάριο: Γεώργιος Ρούσσος.

Μουσική: Γεράσιμος Λαβράνος.

Φωτογραφία: Αριστείδης Καρύδης-Φουκς.

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Μάρω Κοντού, Γιώργος Πάντζας, Γιώργος Κωνσταντίνου, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Βασίλης Αυλωνίτης, Καίτη Λαμπροπούλου, Άλκης Γιαννακάς, Τζόλυ Γαρμπή, Κλεό Σκουλούδη, Τάσος Γιαννόπουλος, Κώστας Χατζηχρήστος, Θόδωρος Κατσαδράμης, Κώστας Παπαχρήστος, Βαγγέλης Καζάν, Γιώργος Βελέντζας, Θόδωρος Κεφαλόπουλος, Μαίρη Σχοιναράκη, Κία Μπόζου, Κλέαρχος Καραγιώργης, Ηλίας Κουρίστης.

Διάρκεια: 90΄

Υπόθεση: Η Μαίρη ζει ευτυχισμένη με τον άντρα της Νίκο, ώς την ημέρα που δανείζει το καινούργιο της αυτοκίνητο στη στενή της φίλη, Λιλή. Η Λιλή χρειάζεται το αυτοκίνητο για να πάει να δει τη γιαγιά της που είναι άρρωστη. Στην πραγματικότητα, η Λιλή, που είναι παντρεμένη με τον ζηλιάρη Μιχαλάκη, θέλει να συναντήσει το καινούργιο της φλερτ, τον Πάκη. Πηγαίνοντας να τον συναντήσει, παθαίνει ένα ατύχημα. Όταν επιστρέφει το αυτοκίνητο, η Μαίρη διαπιστώνει ότι είναι τρακαρισμένο σε πολλά σημεία. Όμως, προκειμένου να υπερασπιστεί την υπόληψη της φίλης της και για να καλύψει ταυτόχρονα τις συζυγικές της αταξίες, η Μαίρη αναγκάζεται να πει ψέματα στο Νίκο. Μέχρι που η κυρία, με την οποία τράκαρε η Λιλή καταφεύγει στο δικαστήριο, διεκδικώντας αποζημίωση. Η Μαίρη βρίσκεται καθισμένη στο εδώλιο κατηγορούμενη και οι μάρτυρες καταθέτουν εναντίον της, νομίζοντας ότι είναι η Λιλή. Τα πράγματα χειροτερεύουν, όταν ένας καταστηματάρχης καταθέτει ότι η Μαίρη ήταν στο μαγαζί του μαζί με το φίλο της. Μάταια προσπαθεί να δικαιολογηθεί. Κανείς δεν την πιστεύει. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα πιο πολύ, όταν παρουσιάζεται στο δικαστήριο η Λιλή και αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών της, αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Νομίζουν ότι θέλει απλώς να προστατέψει τη φίλη της.

Κινηματογραφική μεταφορά από τον Αλέκο Σακελλάριο του θεατρικού έργου «Το πρώτο ψέμα» του Γεωργίου Ρούσσου.

Η ταινία βγήκε στις αίθουσες την ίδια εβδομάδα με την ταινία «Το δόλωμα», που είχε το ίδιο πρωταγωνιστικό δίδυμο (Αλίκη Βουγιουκλάκη – Αλέκος Αλεξανδράκης), αλλά διαφορετική εταιρεία παραγωγής.

Στην ταινία συμπρωταγωνίστησαν για πρώτη και μοναδική φορά δύο μεγάλες σταρ της εποχής: η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Μάρω Κοντού.

17:30 ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ «ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ»  GR

——————————————————————————–