ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος 29.05-09.06.2017

ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος 29.05-09.06.2017

Τροποποιήσεις προγράμματος ΕΡΤ2

Το πρόγραμμα της ΕΡΤ2, λόγω της ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που προκήρυξε η ΕΣΗΕΑ τη ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΪΟΥ 2017 από τις 11:00 έως τις 16:00, διαμορφώνεται ως εξής:

………………………………………………………………………………………………………..

11.45  ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ GR

Με τον Σάββα Πούμπουρα

12.15  ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ  (Ε) W

13.30 ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ (Ε)   W

“Λεμόνι”

14.15 ΞΕΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  GR

………………………………………………………………………………………………………….

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι τα επεισόδια στην ξένη σειρά “ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ” μεταβάλλονται ως εξής:

29/5: Επ. 39ο+40ο

30/5: Επ. 41ο+42ο

31/5: Επ. 43ο+44ο

1/6:   Επ. 45ο+46ο

2/6:   Επ. 47ο+48ο

5/6:   Επ. 49ο+50ο

6/6:   Επ. 51ο+52ο

7/6:   Επ. 53ο+54ο

8/6:   Επ. 55ο+56ο

9/6:   Επ. 57ο+58ο

“ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ” (Δ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 58ο. Μόλις αναρρώνει από την καρδιακή προσβολή που υπέστη, ταλαιπωρημένη η Μπιάνκα αποφασίζει να εγκαταλείψει την ακτινοθεραπεία. Ο Κριστόμπαλ προσπαθεί να τη μεταπείσει χωρίς επιτυχία. Ο Ρικάρντο ξεγελά τον Χερμάν και του αποσπά πληροφορίες, με τις οποίες θα στραφεί εκ νέου εναντίον των ανιψιών του. Ο Λουίς συνειδητοποιεί την κλοπή των χρημάτων και αναγκάζει την Ελίσα να ζητήσει συγγνώμη από την Μπεατρίς. Η Αντέλα και η Ντιάνα είναι πλήρως αφοσιωμένες στην Μπιάνκα, ενώ ο Σαλβαδόρ αναγκαστικά ασχολείται μόνο με το εργοστάσιο, έχοντας μείνει αβοήθητος από τον  Μπερνάρντο που είναι συντετριμμένος μετά την εγκατάλειψή του από την Καρολίνα.

Τέλος, το Σάββατο 3/6 και την Κυριακή 4/6/2017, από την ξένη σειρά “Η ΑΝΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ”, θα μεταδοθούν τα επεισόδια 9ο και 10ο, αντίστοιχα.

“Η ΑΝΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ” – Επεισόδιο 9ο. Μετά τον θάνατο της Μαρίλα Κάθμπερτ η Άννα πουλάει στο σπίτι στα Πράσινα Αετώματα και φεύγει για να διδάξει σ’ ένα ορφανοτροφείο του Χάλιφαξ. Επιστρέφοντας στο Άβονλι για τις διακοπές, φιλοξενείται από τους παλιούς της φίλους Νταϊάνα και Φρεντ.  Μια οικογενειακή κληρονομιά εξασφαλίζει στο ζευγάρι πλούσια ζωή, όμως η σχέση τους περνά κρίση.

Ο Γκίλμπερτ, που έχει τελειώσει τις σπουδές του, την επισκέπτεται εκτάκτως και της προτείνει να τον ακολουθήσει στη Νέα Υόρκη, όπου πρόκειται να εργαστεί ως γιατρός. Η Άννα αποφασίζει να δεχτεί και, φθάνοντας εκεί, βρίσκει δουλειά στον εκδοτικό οίκο Γουίνφιλντ ως επιμελήτρια. Σκοπός της είναι να πείσει τον ιδιοκτήτη να εκδώσει το επόμενο βιβλίο της. Γνωρίζεται με τον συγγραφέα Τζακ Γκάρισον και συνεργάζεται μαζί του για να βελτιώσει τα γραπτά της. Το σχέδιό της όμως ναυαγεί, αφού ο οίκος αρνείται να εκδώσει το βιβλίο μιας γυναίκας. Απανωτές παρεξηγήσεις αναγκάζουν τον Τζακ Γκάρισον να παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένος με την Άννα.

Η Γκίλμπερτ αγαπά τη δουλειά του στο νοσοκομείο Μπέλβιου, αλλά αρνείται να κάνει υποχωρήσεις που θα προωθούσαν την καριέρα του.

“Η ΑΝΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΩΝ” – Επεισόδιο 10ο. Το ζευγάρι αποφασίζει να επιστρέψει στο Άβονλι. Φτάνοντας εκείνη ανακαλύπτει ότι ο Γκίλμπερτ έχει φροντίσει να αγοράσει το σπίτι των Κάθμπερτ στα Πράσινα Αετώματα. Ξεκινούν εργασίες επισκευής και σχεδιάζουν να παντρευτούν το συντομότερο. Στο μεταξύ, καθώς ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος βρίσκεται σ’ εξέλιξη, οι νέοι του Άβονλι και του Κόρμοντι φεύγουν για το μέτωπο.

Οι δύο φίλες κάνουν σχέδια για το γάμο. Η Νταϊάνα αναγκάζεται να εγκαταλείψει το όνειρο μιας εντυπωσιακής γαμήλιας γιορτής, όταν πληροφορείται την αναχώρηση του Φρεντ – που έχει καταταγεί κρυφά με σκοπό να πολεμήσει στην Ευρώπη.

Ενώ ο Γκίλμπερτ συζητεί με την Άννα την πρόθεσή του να καταταγεί, μια φωτιά ξεσπά στα Πράσινα Αετώματα και καταστρέφει μέρος του σπιτιού. Παντρεύονται βιαστικά πριν από την αναχώρηση του Γκίλμπερτ για το μέτωπο.

Η είδηση ότι ο Φρεντ είναι αγνοούμενος αναστατώνει την Νταϊάνα. Θορυβημένη από το γεγονός ότι τα γράμματά της προς τον Γκίλμπερτ επιστρέφουν ανεπίδοτα, η Άννα αποφασίζει να καταταγεί στον Ερυθρό Σταυρό και να τον αναζητήσει στην Ευρώπη.

Στη γαλλική πόλη Μπαρ – λε – ντικ, εν μέσω εχθρικών πυρών, ο ουρανοκατέβατος Τζακ Γκάρισον αναθέτει στην Άννα τη φροντίδα της φίλης του Κολέτ και του νεογέννητου μωρού της. Ο Γκίλμπερτ δίνει σημεία ζωής, όμως η Κόλετ πεθαίνει, έχοντας αποσπάσει την υπόσχεσή της Άννα ότι θα φροντίσει το μωρό.