ΕΡΤ2-Τροποποιήσεις προγράμματος 30.03- 05.04.2019

ΕΡΤ2-Τροποποιήσεις προγράμματος 30.03- 05.04.2019

Τροποποιήσεις προγράμματος ΕΡΤ2

ΣΑΒΒΑΤΟ, 30/3/2019

————————–

10:30  |  Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΕΛΩΝΑ  (E) (RED TURTLE) 

12:00  |  ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ (SEIS HERMANAS / SIX SISTERS)  – Ε΄ ΚΥΚΛΟΣ (E)   (Αλλαγή επεισοδίου)

Eπεισόδιο 286ο. Η Φραντζέσκα συναντά τον Γκαμπριέλ και τον κατηγορεί ότι ψεύδεται. Δεν πιστεύει ότι ο Λουίς έχει σχέσεις με τη γραμματέα. Επιστρέφοντας στο σπίτι, η Φραντζέσκα έρχεται αντιμέτωπη με τον άντρα της, ο οποίος της ομολογεί τη σχέση του με την Μπεατρίς. Η Ντιάνα ενημερώνει τις αδελφές της ότι θα πουλήσει το εργοστάσιο για να ζήσει στην εξοχή. Αν και εκπλήσσονται με την απόφασή της, οι Σίλβα τη στηρίζουν. Στο μεταξύ, εξακολουθεί να έχει επαφή με τον Γκριν, ο όποιος της εφιστεί την προσοχή για όσα συμβαίνουν. Η Αντέλα συναντά τον Χερμάν στο νοσοκομείο. Μετά την εισπνοή χλωρίου, η κατάστασή του είναι σοβαρή. Όταν η υγεία του επιδεινώνεται, η Μαρίνα αρνείται να του χορηγήσει οποιοδήποτε φάρμακο.

—————————————

20:00  |  ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΕΡΝΤΟΧ – 10ος ΚΥΚΛΟΣ (Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)

 

ΔΕΥΤΕΡΑ, 1/4/2019

————————–

14:30  |  ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ  (E)   (THE PIRATES NEXT DOOR) 

15:00  |  ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ – Ε΄ ΚΥΚΛΟΣ  (E)    (Αλλαγή επεισοδίου)

(SEIS HERMANAS / SIX SISTERS) 

Eπεισόδιο 287ο. Ο Μπράιαν Γκριν και η Ντιάνα έρχονται κοντά, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του Σαλβαδόρ, ο οποίος παρερμηνεύει τη σχέση τους. Ο επιθεωρητής Βελάσκο εμπιστεύεται τη Σίλια και προσπαθεί να την προστατέψει, έπειτα από μια επιστολή που δημοσίευσε η Σίλβα προκαλώντας το δολοφόνο. Ο Κριστόμπαλ και η Αντέλα επισκέπτονται τον Χερμάν. Έρχονται, όμως, αντιμέτωποι κατά την είσοδό τους με την Μαρίνα, η οποία είναι ιδιαίτερα επιθετική και τους διαβεβαιώνει ότι θα εκδικηθεί τη Σίλβα. Ο Βελάσκο μαθαίνει μια ιδιαίτερα ανησυχητική είδηση στο σπίτι της Σίλια: ο δολοφόνος του Ταλιόν επέστρεψε στη δράση.

16:00  |  GREAT MYSTERIES & MYTHS OF THE 20th CENTURY  (E)  

16:30  |  ΓΡΑΦΗ ΚΑΘΑΡΗ 

17:30  |  Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: 199 ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ  (199 LITTLE HEROES)  (E) από το πρωί 10:30.  GR

18:30  |  Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ 

——————————-

ΤΡΙΤΗ, 02/04/2019

————————–

14:30  |  ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ  (E)

15:00  |  ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ – Ε΄ ΚΥΚΛΟΣ  (E)   (Αλλαγή επεισοδίων)
(SEIS HERMANAS / SIX SISTERS) 

Επεισόδιο 288ο. Η Φραντζέσκα ανακαλύπτει ότι ο ένοπλος άντρας που την έχει φοβίσει τόσο, δεν είναι άλλος από τον Γκαμπριέλ, ο οποίος μεθυσμένος, σκοπεύει να σκοτώσει τον δον Λουίς. Το ζευγάρι έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση, στη διάρκεια της οποίας, ο Γκαμπριέλ κατηγορεί την Φραντζέσκα ότι είναι αδιάφορη. Ο Βελάσκο εξηγεί στη Σίλια ότι το νέο θύμα δε φαίνεται να έχει καμία σχέση με τις Σίλβα, όμως, αυτό δεν πρέπει να τους καθησυχάζει, ειδικά τώρα, που η Σίλια αισθάνεται υπεύθυνη εξαιτίας του άρθρου της για τη νέα δολοφονία. Από την άλλη πλευρά, ο Σαλβαδόρ λαμβάνει τη διαβεβαίωση του Γκριν ότι η Ντιάνα είναι κατάσκοπος. Εκείνος δε θέλει να διακινδυνέψει η γυναίκα του και για αυτό αποφασίζει να τη συνοδέψει στην επόμενη αποστολή.

Επεισόδιο  289ο. Ο Σαλβαδόρ μετά την επιτυχία της αποστολής που συμμετείχε με την Ντιάνα, θέτει μια προϋπόθεση για να την αφήσει να συνεχίσει τη δράση της ως κατάσκοπος: να δουλέψουν μαζί. Η Σίλβα δε δέχεται τα νέα ευχάριστα. Από την άλλη πλευρά, ο επιθεωρητής Βελάσκο, συνεχίζει να αγνοεί την ταυτότητα του δολοφόνου. Η πίεση που του ασκείται από τον πατέρα του για να λύσει την υπόθεση έρχεται τη χειρότερη στιγμή, όταν πρέπει να παρευρεθεί στην επέτειο του γάμου τους. Η Σίλια προσφέρεται να τον συνοδέψει, παριστάνοντας την κοπέλα του, για να αποφύγει επιπλέον κριτική. Ο Γκαμπριέλ ζητά συγγνώμη από την Φραντζέσκα για τη συμπεριφορά του το προηγούμενο βράδυ. Η Φραντζέσκα τον συγχωρεί, πιστεύει, όμως, ότι για να σταματήσουν να υποφέρουν πρέπει να τερματίσουν τη σχέση τους.

17:00  |  Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ)  (Aλλαγή ώρας)
W

18:30  |  Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ 

——————————-

NYXTΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ

——————————–

01:15 Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ (Ε) ημέρας

03:15 ART WEEK  (Ε) ημέρας

04:15 ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ (Ε) ημέρας

06:00 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ (Ε) ημέρας

———————————-

ΣΗΜ: Το ξένο ντοκιμαντέρ των 17:30 δεν θα μεταδοθεί.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03/04/2019

————————–

14:30  |  ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ  (E)

15:00  |  ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ – Ε΄ ΚΥΚΛΟΣ  (E)  (Αλλαγή επεισοδίων)
(SEIS HERMANAS / SIX SISTERS)

Επεισόδιο 290ο. Ο Λουίς, αφού συμφώνησε με την Φραντζέσκα, διώχνει την Μπεατρίς. Η Μπιάνκα σχεδιάζει να παρευρεθεί στη βάφτιση της Εουτζένια, για να αποφύγει το σκάνδαλο. Αυτή της η απόφαση στεναχωρεί ιδιαίτερα τον Κριστόμπαλ. Η Ντιάνα και ο Σαλβαδόρ ενημερώνουν τον Γκριν ότι οι Γερμανοί ζήτησαν περισσότερο χλώριο. Ο Κάρλος δέχεται τελικά να συναντήσει την Ελίσα σε ένα ξενοδοχείο, ενώ ο Κριστόμπαλ εξομολογείται στην Ινές τα προβλήματά του με την Μπιάνκα. Η Σίλια κάνει μια περίεργη ανακάλυψη στο δωμάτιο της Ελίσα.

Επεισόδιο  291ο. Η Μπιάνκα μαλώνει με τη δόνα Ντολόρες, με αφορμή τη βάφτιση της Εουτζένια και αποφασίζει να τη συνοδέψει ο Κριστόμπαλ. Εκείνος όμως έχει άλλα σχέδια και νέες συντροφιές. Η Σίλια πιστεύει ότι πίσω από τις απειλές που δέχτηκαν οι αδελφές κρύβεται η Ελίσα. Η Ελίσα αισθάνεται προσβεβλημένη τόσο από την αδελφή της, όσο και από το φίλο της Κάρλος, που δεν την εμπιστεύεται. Η Φραντζέσκα ετοιμάζεται να τραγουδήσει στη βάφτιση. Όμως, δεν υπολογίζει την αντίδραση του Λουίς, ο οποίος πιστεύει ότι μπορεί να θέσει την εγκυμοσύνη της σε κίνδυνο.

17:00  |  ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ) (Aλλαγή ώρας) W

18:30  |  Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ 

——————————-

NYXTΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ

——————————–

01:30 Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ (Ε) ημέρας

03:30 ΣΤΑ ΑΚΡΑ  (Ε) ημέρας

04:30 ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ (Ε) ημέρας

06:00 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ (Ε) ημέρας

———————————-

ΣΗΜ: Το ξένο ντοκιμαντέρ των 17:30 δεν θα μεταδοθεί.

 

ΠΕΜΠΤΗ, 04/04/2019

————————–

14:30  |  ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ  (E)

15:00  |  ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ – Ε΄ ΚΥΚΛΟΣ  (E) (Αλλαγή επεισοδίων)
(SEIS HERMANAS / SIX SISTERS)    

Επεισόδιο 292ο. Η μέρα της βάφτισης έφτασε και όλη η οικογένεια ετοιμάζεται να γιορτάσει το γεγονός. Η Αντέλα και ο Χερμάν είναι ευτυχισμένοι, παρά την ανησυχία της Σίλβα για τη συνάντηση με τη Λετίσια, την αδελφή του πρώην συζύγου της. Ο επιθεωρητής Βελάσκο υποπτεύεται ότι πίσω από τις απειλές προς τις Σίλβα, κρύβεται αυτή η γυναίκα. Η Σίλια και ο Βελάσκο, αποφασίζουν να μην πούνε τίποτα στην Αντέλα, αφού δεν έχουν ακόμα αποδείξεις και να την προστατεύουν διακριτικά. Το μυστήριο στέφεται με επιτυχία. Όλοι διασκεδάζουν και είναι ευτυχισμένοι μέχρι την εμφάνιση ενός απρόσκλητου καλεσμένου.

Επεισόδιο 293ο. Η Αντέλα είναι συντετριμμένη με το θάνατο του συζύγου της. Στην ανάκριση ομολογεί ότι υποπτεύεται την Λετίσια και την Καρολίνα. Και οι δύο είχαν το κίνητρο για να σκοτώσουν τον Χερμάν. Οι αδελφές Σίλβα πιστεύουν ότι ο πραγματικός στόχος του δολοφόνου ήταν η Αντέλα, ενώ η Ελίσα είναι πεπεισμένη ότι ο ένοχος είναι η Καρολίνα. Ο Βελάσκο και η Σίλια πηγαίνουν στο τόπο του εγκλήματος αναζητώντας στοιχεία. Ο Μπράιαν Γκριν διαβεβαιώνει την Ντιάνα ότι το έργο της ως κατάσκοπος δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία. Η Μπιάνκα ζηλεύει τον Κριστόμπαλ, πιστεύοντας ότι η σχέση του με την Ινές είναι ύποπτη.

17:00  |  ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ)  (Aλλαγή ώρας) W

18:30  |  Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ 

——————————-

NYXTΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ

——————————–

00:30 ΣΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΙΓΚ ΜΠΕΝ (Ε) ημέρας

01:30 Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ (Ε) ημέρας

03:30 Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ  (Ε) ημέρας

04:30 ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ (Ε) ημέρας

06:00 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ (Ε) ημέρας

———————————-

ΣΗΜ: Το ξένο ντοκιμαντέρ των 17:30 δεν θα μεταδοθεί.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05/04/2019

————————–

14:30  |  ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ  (E)

15:00  |  ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ – Ε΄ ΚΥΚΛΟΣ  (E)  (Αλλαγή επεισοδίων)
(SEIS HERMANAS / SIX SISTERS)    

Επεισόδιο 294ο. Όλη η οικογένεια θρηνεί για το χαμό του Χερμάν, που πιστεύεται ότι δολοφονήθηκε από τον δολοφόνο του Ταλιόν. Δυστυχώς, για την Αντέλα οι κακοτυχίες συνεχίζονται, γιατί η αδελφή του πρώην συζύγου της είναι η νέα ιδιοκτήτρια του σπιτιού της και της ζητάει ένα υπέρογκο ποσό για ενοίκιο. Η Ντιάνα και ο Σαλβαδόρ δεσμεύονται να τη βοηθήσουν. Η Μερσεντίτας είναι έτοιμη να φύγει από το σπίτι, αφού ο δον Λουίς την απέλυσε, όμως, η Φραντζέσκα ψάχνει έναν τρόπο για να την αποτρέψει. Ο Βελάσκο συλλαμβάνει την Λετίσια, ως την κύρια ύποπτο για τα εγκλήματα του δολοφόνου του Ταλιόν.

Επεισόδιο 295ο. Η Μπιάνκα κατηγορεί την Ινές για την επίθεση στο εργοστάσιο και απειλεί να την καταγγείλει, όμως εκείνη την προειδοποιεί ότι αυτό θα βλάψει και τον Κριστόμπαλ. Ο Σαλβαδόρ διστάζει να κατασκοπεύσει τον Ροδόλφο γιατί είναι φίλος του. Η Ντιάνα, όμως, επιμένει, καθώς είναι σημαντικό να μάθουν ποιος πιέζει τον βασιλιά να συμμαχήσει με τους Γερμανούς. Ο δον Λουίς υπόσχεται στην Μερσεντίτας ότι θα της κάνει τη ζωή ανυπόφορη, προκειμένου να αναγκαστεί να εγκαταλείψει το σπίτι των Σίλβα. Ο Γκαμπριέλ προσφέρεται να τη βοηθήσει.

17:00  |  ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ)  (Αλλαγή ώρας)  W

18:15  |  GREAT MYSTERIES & MYTHS OF THE 20th CENTURY  (E) (Αλλαγή ώρας)

18:52  |  ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ  (E)   W

19:00  |  Δ΄ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ 

————————————–

NYXTEΡΙΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ

———————————–

02:30 NO COMING BACK (Ε) ημέρας

03:45 GREAT MYSTERIES AND MYTHS (Ε) ημέρας

04:15 ΟΙ ΕΞΙ ΑΔΕΛΦΕΣ (Ε) ημέρας

06:00 GRAND TOUR OF SCOTLAND (Ε) ημέρας 

————————————–

ΣΗΜ: Το ξένο ντοκιμαντέρ των 17:30 δεν θα μεταδοθεί.