ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος σε ξένα ντοκιμαντέρ 04 & 05.07.2020

ΕΡΤ2 – Τροποποιήσεις προγράμματος σε ξένα ντοκιμαντέρ 04 & 05.07.2020

ΕΡΤ2 – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Σας ενημερώνουμε ότι το Σαββατοκύριακο 04 & 05/7/2020, στις 17:00, από τη ζώνη των ξένων ντοκιμαντέρ, θα μεταδοθεί σε επανάληψη η σειρά «Εκπληκτικά ξενοδοχεία» (Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby) – Α΄ Κύκλος  K8 GR, αντί του αρχικώς προγραμματισμένου «Τα σπουδαιότερα νησιά». 

Σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής BBC 2017.

Σ’ αυτή την εκπληκτική σειρά ντοκιμαντέρ ο Τζάιλς Κόρεν και η Μόνικα Γκαλέτι ταξιδεύουν σε όλο τον πλανήτη, επισκεπτόμενοι μερικά από τα πιο απίστευτα ξενοδοχεία του κόσμου. Πηγαίνουν πέρα από το λόμπι για να δουν τις περιοχές -τις οποίες το κοινό δεν βλέπει ποτέ- και ανεβάζουν τα μανίκια τους για να δουλέψουν μαζί με το προσωπικό.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 4 Ιουλίου 2020, στις 17:00
Eπεισόδιο 1ο: «Marina Bay Sands, Σιγκαπούρη»

Στο πρώτο επεισόδιο αυτής της σειράς ντοκιμαντέρ, που μας αποκαλύπτει τα πιο εκπληκτικά ξενοδοχεία του κόσμου, ο Τζάιλς και η Μόνικα επισκέπτονται και εντάσσονται στο πολυπληθές εργατικό δυναμικό ενός από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου: το Marina Bay Sands της Σιγκαπούρης.

Αυτό το επικό ξενοδοχείο φιλοξενεί ένα εκατομμύριο επισκέπτες κάθε χρόνο, η οικοδόμησή του κόστισε 3,5 δισεκατομμύρια λίρες και δημιουργήθηκε ως μέρος ενός κυβερνητικού σχεδίου, που τριπλασίασε το τουριστικό εισόδημα της Σιγκαπούρης μέσα σε 10 χρόνια!

Ο Τζάιλς και η Μόνικα περνούν χρόνο με τους συναδέλφους τους στα σπίτια τους, αποκαλύπτοντας εμπνευσμένες ιστορίες για τις ζωές τους έξω από τους τοίχους του ξενοδοχείου!

Σκηνοθεσία: Chris Alcock.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, στις 17:00
Eπεισόδιο 2ο: «Mashpi Lodge, Εκουαδόρ»

Στο δεύτερο επεισόδιο αυτής της σειράς που μας αποκαλύπτει τα πιο εκπληκτικά ξενοδοχεία του κόσμου, ο Τζάιλς και η Μόνικα κατευθύνονται στους πρόποδες των Άνδεων στο δάσος των νεφών του Εκουαδόρ, για να εργαστούν στο Mashpi Lodge, ένα μοντέρνο ξενοδοχείο 10 εκατομμυρίων δολαρίων, που διαθέτει ένα εξαιρετικό τελεφερίκ για να μεταφέρει τους επισκέπτες του μέσα από το δάσος.

Χτισμένο από έναν πρώην δήμαρχο της πρωτεύουσας Κίτο, το 70% του προσωπικού του είναι ντόπιοι που παλιά ήταν κυνηγοί, αλλά τώρα είναι υπερήφανοι συντηρητές του περιβάλλοντος του ξενοδοχείου.

Πέρα από το λόμπι, ο Τζάιλς και η Μόνικα μάς ξεδιπλώνουν μια ιστορία πολυτέλειας σ’ ένα εκπληκτικό μέρος και έναν πρωτοποριακό οικολογικό τουρισμό που σώζει χιλιάδες είδη.

Επίσης, περνούν χρόνο με τους συναδέλφους τους στο σπίτι, αποκαλύπτοντας ιστορίες για το πώς οι ζωές των κατοίκων έχουν μεταμορφωθεί μετά τη λειτουργία του ξενοδοχείου.

Σκηνοθεσία: Tom Peppiatt.