ΕΡΤ2 – Τροποποίηση και ενημερωτικό προγράμματος 23 & 27.05.2020

ΕΡΤ2 – Τροποποίηση και ενημερωτικό προγράμματος 23 & 27.05.2020

ΕΡΤ2 – Τροποποίηση και ενημερωτικό προγράμματος

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/5/2020
—————————-
21:00 ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ
22:30 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ: «Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ»  Κ8 (Αλλαγή ταινίας) 

Πολεμική περιπέτεια, παραγωγής 1970.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Γεωργιάδης.

Σενάριο: Σταμάτης Φιλιππούλης, Βασίλης Μανουσάκης.

Παίζουν: Φερνάντο Σάντσο, Χρήστος Πολίτης, Μαρία Πία Κόντε, Γιώργος Τζώρτζης, Στέφανος Στρατηγός, Γιώτα Σοϊμοίρη, Γιώργος Μοσχίδης, Λεοντίν Μέι, Φραντσέσκο Πολεγκρίνο, Άντζελ Ντελ Πόζο, Πολ Σάλιβαν, Άννα Μαντζουράνη, Γιάννης Κανδήλας, Δημήτρης Μπισλάνης, Γρηγόρης Βαφιάς, Γιώργος Μπάρτης, Γιάννης Κατράνης, Γιώργος Σίσκος, Γιώργος Γρηγορίου, Στράτος Παχής, Θέκλα Τσελέπη.

Διάρκεια: 78′

Υπόθεση: Τον Μάιο του 1941, μετά την πτώση της ηπειρωτικής Ελλάδας και λίγο πριν από την είσοδο των Γερμανών στην Αθήνα, ένας τολμηρός πρωτοετής εύελπις, ο Νικηφόρος Καλλέργης, αναλαμβάνει τη μεταφορά του χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδος στη Μέση Ανατολή με πρώτο σταθμό την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη. Παρά τα εμπόδια που θα συναντήσει στο δρόμο του, θα καταφέρει να φτάσει στο νησί, όπου οι Γερμανοί ήδη έχουν αρχίσει τις επιθέσεις. Με οποιονδήποτε τρόπο και κάθε μυστικότητα, Έλληνες και Βρετανοί στρατιώτες θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν τον χρυσό σε ελληνικό αντιτορπιλικό νότια της Κρήτης. Η ύπαρξη μιας μυστικής πράκτορος δεν θα γίνει αντιληπτή και πληροφορίες για την επιχείρηση θα φτάσουν στον εχθρό, με αποτέλεσμα η επιχείρηση και οι ζωές των Ελλήνων αγωνιστών να τεθούν σε κίνδυνο.

00:30 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ (Αλλαγή ώρας)
«ΓΡΑΜΜΕΣ»
—————————–
ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ
————————————-
02:00 ART WEEK (E) ημέρας
03:00 ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΜΕΓΚΡΕ (Ε) ημέρας
04:30 ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ (Ε) ημέρας
05:30 ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ (Ε) ημέρας 
—————————————
Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 27/5/2020, στις 20:00, καλεσμένη της Βίκυς Φλέσσα «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» θα είναι η ψυχοθεραπεύτρια Ελισάβετ Μπαρμπαλιού (Νέο επεισόδιο).