ΕΡΤ2 – Τροποποίηση και ενημερωτικό σημείωμα προγράμματος 07-10.01.2021

ΕΡΤ2 – Τροποποίηση και ενημερωτικό σημείωμα προγράμματος 07-10.01.2021

ΕΡΤ2 – Τροποποίηση και ενημερωτικό σημείωμα προγράμματος

Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα της ΕΡΤ2 διαμορφώνεται ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 7/1/2021

————————–

22:00 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ 

 7/1: Επέτειος θανάτου της Άννας Συνοδινού

23:30 ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ: «ΑΝΝΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ» (Ε) – Μέρος 1ο & 2ο  Κ8  W 

H εκπομπή είναι διαθέσιμη στο ERTFLIX

00:30 ΦΡΙΤΣ ΛΑΝΓΚ – DOC ON ΕΡΤ (Αλλαγή ώρας)

————————–

ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ

————————————-

02:15 ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ (Ε) ημέρας

02:45 Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ (Ε) ημέρας

03:40 ΖΗΤΩ ΓΝΩΡΙΜΙΑ (Ε) ημέρας 

04:40 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ: ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (Ε) ημέρας

05:30  Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ (Ε) ημέρας 

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι οι ελληνικές ταινίες για το Σαββατοκύριακο 9 & 10/1/2021 έχουν ως εξής:

Σάββατο 9/1/2021, στις 14:00 – «Ο γαμπρός μου ο προικοθήρας» Κ  W

Κωμωδία, παραγωγής 1967.

Κωμωδία, παραγωγής 1967.

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Σειληνός.

Σενάριο: Στέφανος Φωτιάδης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Δημήτρης Παπακωνσταντής.

Παίζουν: Γιώργος Πάντζας, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Γιάννης Γκιωνάκης, Ελένη Προκοπίου, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Νανά Σκιαδά, Αντώνης Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Σειληνός, Αντώνης Θησέας, Αλέξης Γκόλφης, Γιώργος Καρέτας, Νότα Φιοράκη, Ελπίδα Μπραουδάκη, Διονυσία Ρώη.

Υπόθεση: Ο Ζαχαρίας και ο Θωμάς είναι δύο καλοί φίλοι και συνάδελφοι. Ο Θωμάς αναζητεί μια πλούσια νύφη, την οποία τελικά βρίσκει ο Ζαχαρίας, όλως τυχαίως, στο συμπαθητικό πρόσωπο της Ουρανίας, η οποία τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα και τον καλεί στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία πατέρα της. Ο Θωμάς, όμως, από τη ζήλια του, ξεφουρνίζει τα νέα στην Ελευθερία, το μακρόχρονο «αίσθημα» του Ζαχαρία, η οποία βρίσκει τρόπο και πιάνει δουλειά στην έπαυλη του επιχειρηματία ως καμαριέρα. Ο Ζαχαρίας είναι τώρα παγιδευμένος ανάμεσα στις δύο γυναίκες και προσπαθεί να τα βολέψει, αλλά τελικά θα επιλέξει την Ελευθερία, αφήνοντας έτσι την Ουρανία στα χέρια του Θωμά.

Κυριακή 10/1/21, στις 14:00  – «Διακοπές στην Αίγινα» K  W

Κωμωδία, παραγωγής 1958.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Ανδρέας Λαμπρινός.

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ανδρέας Μπάρκουλης, Αλέκα Στρατηγού, Θανάσης Βέγγος, Ελένη Χαλκούση, Τασσώ Καββαδία, Σταύρος Ιατρίδης, Μιχάλης Καλογιάννης, Γιώργος Βρασιβανόπουλος, Γιώργος Μοσχίδης, Κώστας Στράντζαλης, Μίλτος Τσίρκας, Νίκος Δρυμαίος, Μαρία Στράντζαλη , Πάρις Ποταμιάνος, Γιάννης Χατζής.

Υπόθεση: Ένας χήρος δημοσιογράφος και δεινός γυναικοθήρας, ο Τζώνης, και η παραχαϊδεμένη κόρη του Αλίκη πηγαίνουν για παραθερισμό στην Αίγινα. Στο λιμάνι, η Αλίκη νομίζει πως ο Ζαν –ένας γοητευτικός νεαρός, γόνος αρχοντικής οικογένειας του νησιού– είναι αχθοφόρος και το λάθος αυτό στέκεται αφορμή να ανοίξει μια απρόσμενη παρτίδα ερωτικών παιχνιδιών. Ο Ζαν παίζει μαζί της ένα αλλόκοτο παιχνιδάκι, παριστάνοντας τον μπεκρή του νησιού. Αλλά και ο Τζώνης ξετρελαίνεται με την τροφαντή Νένε, η οποία επίσης παραθερίζει με τον σύζυγό της Θόδωρο. Για να ξεμοναχιάσει τη Νένε, ο Τζώνης τηλεγραφεί στον Θόδωρο και του λέει ότι αρρώστησε ο αδελφός του Ανάργυρος. Πρέπει λοιπόν να επιστρέψει τάχιστα στην Αθήνα. Ο Ανάργυρος, όμως, φτάνει ξαφνικά στο νησί και τα δύο αδέλφια, μαζί μ’ έναν νησιώτη, συλλαμβάνουν επ’ αυτοφώρω τον Τζώνη με τη Νένε, ενώ απιστούν. Το σκάνδαλο αναγκάζει πατέρα και κόρη να επισπεύσουν την αναχώρησή τους, αλλά ο έρωτας του Ζαν και της Αλίκης τούς κρατά για πάντα στο νησί.