ΕΡΤ2 – Τροποποίηση προγράμματος 13.03.2019

ΕΡΤ2 – Τροποποίηση προγράμματος 13.03.2019

Τροποποίηση προγράμματος ΕΡΤ2

Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα της ΕΡΤ2 τροποποιείται ως εξής:

Την Τετάρτη 13/3/2019, στις 20:30, αντί για τα «ΣΤΕΚΙΑ», θα μεταδοθεί η εκπομπή «ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ: ΜΙΛΑΝΤ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΟΥ»

Ο Τζελανί παντρεύτηκε γυναίκα από διαφορετική φυλή στο Αφγανιστάν. Για να μην τους σκοτώσουν, έφυγαν κρυφά από την πατρίδα τους. Με τα πόδια -με κάθε τρόπο- έφτασαν, μήνες μετά, σ’ ένα ποτάμι. Άλλοι, για να το περάσουν, πεθαίνουν, κι άλλοι μπαίνουν κολυμπώντας στην Ευρώπη.

Όμως, στην πρώτη ευρωπαϊκή χώρα, την Ελλάδα, βρέθηκαν -με τα παιδιά τους- άστεγοι και αποκλεισμένοι χωρίς να μπορούν να πάνε ούτε μπρος ούτε πίσω. Η μόνη λύση είναι να φτάσουν παράνομα στη Γερμανία, λένε οι διακινητές. Δεν υπάρχουν άλλα χρήματα για να περάσει ολόκληρη η οικογένεια.

Ο Τζελανί, αντιμέτωπος μ’ αυτό το δίλημμα, πρέπει να αποφασίσει. Αν φύγει ένα από τα παιδιά ασυνόδευτο και φτάσει σώο, θα καταφέρει να τραβήξει κοντά του και την υπόλοιπη οικογένεια. Τα παιδιά του θα μάθουν με βίαιο τρόπο πώς βρίσκει κανείς τον πλανήτη του ή πώς τον στήνει εξαρχής. Και αν η Γερμανία είναι πραγματικά η λύση ή ένας νέος εφιάλτης.

Σενάριο-σκηνοθεσία: Μενέλαος Καραμαγγιώλης.

Έρευνα: Μαρία Καλδάνη, Κατερίνα Πούτου.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής.

Βοηθός σκηνοθέτης: Παναγιώτης Παπαφράγκος.

Μοντάζ: Δημήτρης Πεπονής.

Ήχος: Στέλιος Μπουζιώτης.

Παραγωγή: Pausilypon Films.

************************

Την ίδια μέρα, στις 21:30, στην εκπομπή «ΣΤΑ ΑΚΡΑ», υπάρχει αλλαγή θέματος: «Πατήρ Χαράλαμπος Παπαδόπουλος» • W

Σκέψεις χωρίς δίχτυ ασφαλείας, για μία ζωή δίχως συνταγές, μοιράζεται μαζί μας ο πατήρ Χαράλαμπος Παπαδόπουλος -κατά διαδικτυακό κόσμο γνωστός ως «Λίβυος»- ΣΤΑ ΑΚΡΑ, με τη Βίκυ Φλέσσα.

************************

Ακόμα, το ξένο ντοκιμαντέρ «DEADLY DINOSAURS», έχει ελληνικό τίτλο: «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ».

*************************