ΕΡΤ2 – ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» 09-12.07.2018

ΕΡΤ2 – ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» 09-12.07.2018

ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ 

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ»

(Surviving Escobar: Alias JJ)

Ημερομηνία μετάδοσης: Από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018,
έως και την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, στις 23:40

Τα επόμενα τέσσερα επεισόδια της νέας συναρπαστικής δραματικής αστυνομικής σειράς «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» (Surviving Escobar: Alias JJ), έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν –σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, στις 23:40.

Γενική υπόθεση: Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τον JJ (Τζέι Τζέι), υπαρχηγό και δεξί χέρι του διαβόητου εμπόρου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ, καθώς και μοναδικού επιζώντα του καρτέλ Μεντεγίν.

Η αρχή του τέλους για τον Εσκομπάρ έρχεται, όταν ο JJ (Τζέι Τζέι) αποφασίζει να παραδοθεί. Μέσα στη φυλακή πρέπει να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του και να κάνει τα πάντα όχι μόνο για να επιβιώσει αλλά και για να αποκτήσει ξανά το κύρος του αρχηγού, του βασιλιά των ναρκωτικών που τον τρέμουν όλοι, ακόμα και μέσα στη φυλακή.

Τα γυρίσματα της σειράς, που βασίζεται στο βιβλίο του Τζον Τζάιρο Βελάσκεζ, «Επιβιώνοντας από τον Πάμπλο Εσκομπάρ: “Ποπάι” ο Δολοφόνος, 23 χρόνια και 3 μήνες στη φυλακή», έγιναν στην Κολομβία (Μπογκοτά, Μεντεγίν, Κάλι κ.ά.).

Πρωταγωνιστούν: Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο, Αμπάρο Γριζάλες, Φρανκ Μπελτράν, Νικόλ Σανταμαρία, Νατάσα Κλάους, Φρανσίσκο Χαβιέρ Ρουέντα, Ρομπέρτο Ματέος, Φελίπε Φερνάντεζ, Βικτόρια Χερνάντεζ, Τότο Βέγκα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 47o. Ο JJ συναντά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κι εκμεταλλευόμενος τη δύναμη των Μέσων Ενημέρωσης, παρουσιάζει τον εαυτό του μετανιωμένο. Στο μεταξύ, η Άννα Μαρία βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη συνάντησή της με την Αλεξάντρα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 48o. Χωρίς να το ξέρει, η Άννα Μαρία θα θέσει τη ζωή της Αλεξάντρα σε κίνδυνο. Ο «Γκαλένο» ανταλλάσσει τους αρχηγούς του με την ελευθερία της αγαπημένης του, της Νένα Χιμένα. Στο μεταξύ, η αστυνομία είναι ακόμη πιο κοντά στο να ανακαλύψει τις παράνομες δραστηριότητες του JJ.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 49o. Η Αλεξάντρα αποφασίζει να ομολογήσει όλα όσα ξέρει για τον JJ, τα εγκλήματά του και τις παράνομες δραστηριότητές του. Στο μεταξύ, ο JJ στριμώχνεται σιγά-σιγά από τις Αρχές και η νομική κατάστασή του συνεχίζει να περιπλέκεται.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, στις 23:40

Επεισόδιο 50ό. Χάρη στην κατάθεση της Αλεξάντρα, ο JJ κηρύσσεται ένοχος για νέα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται. Έπειτα από μερικές μέρες, οριστικοποιείται η έκδοση του JJ, ενώ ο Μανουέλ, με τη βοήθεια του «Κυρίου των αιθέρων», οργανώνει την απόδραση του JJ.