ΕΡΤ2 – ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» 16-19.07.2018

ΕΡΤ2 – ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» 16-19.07.2018

ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ 

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ»

(Surviving Escobar: Alias JJ)

Ημερομηνίες μετάδοσης: Από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018,
έως και την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Τα επόμενα έξι επεισόδια της νέας συναρπαστικής δραματικής αστυνομικής σειράς «Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ» (Surviving Escobar: Alias JJ), έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν –σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018.

Γενική υπόθεση: Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τον JJ (Τζέι Τζέι), υπαρχηγό και δεξί χέρι του διαβόητου εμπόρου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ, καθώς και μοναδικού επιζώντα του καρτέλ Μεντεγίν.

Η αρχή του τέλους για τον Εσκομπάρ έρχεται, όταν ο JJ (Τζέι Τζέι) αποφασίζει να παραδοθεί. Μέσα στη φυλακή πρέπει να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του και να κάνει τα πάντα όχι μόνο για να επιβιώσει αλλά και για να αποκτήσει ξανά το κύρος του αρχηγού, του βασιλιά των ναρκωτικών που τον τρέμουν όλοι, ακόμα και μέσα στη φυλακή.

Τα γυρίσματα της σειράς, που βασίζεται στο βιβλίο του Τζον Τζάιρο Βελάσκεζ, «Επιβιώνοντας από τον Πάμπλο Εσκομπάρ: “Ποπάι” ο Δολοφόνος, 23 χρόνια και 3 μήνες στη φυλακή», έγιναν στην Κολομβία (Μπογκοτά, Μεντεγίν, Κάλι κ.ά.).

Πρωταγωνιστούν: Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο, Αμπάρο Γριζάλες, Φρανκ Μπελτράν, Νικόλ Σανταμαρία, Νατάσα Κλάους, Φρανσίσκο Χαβιέρ Ρουέντα, Ρομπέρτο Ματέος, Φελίπε Φερνάντεζ, Βικτόρια Χερνάντεζ, Τότο Βέγκα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, στις 23:00

Επεισόδιο 51o. Ο JJ κάνει μια νέα συμφωνία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών. Χάρη σ’ αυτήν, ο JJ θα μπορέσει να σταματήσει τη διαδικασία της έκδοσής του και να βγει από τη φυλακή πολύ νωρίτερα απ’ όσο υπολόγιζε. Ωστόσο, η συμφωνία ενέχει έναν μεγάλο κίνδυνο.

Επεισόδιο 52o. Τελικά, ο JJ καταφέρνει να αποδράσει, ενώ οι Αρχές τον ακολουθούν χάρη στα τσιπ εντοπισμού. Ο JJ συναντά την Αλεξάντρα και τη διαβεβαιώνει ότι ποτέ δεν ήθελε να τη σκοτώσει, εκφράζοντάς της τον έρωτά του.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, στις 23:00

Επεισόδιο 53o. Ο JJ συνεχίζει τα σχέδιά του να προσεγγίσει τον «Κύριο των αιθέρων». Όμως, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως ήλπιζε. Η Άννα Μαρία αποφασίζει να παραιτηθεί από το δελτίο ειδήσεων και να συνεχίσει μόνη της τις έρευνές της.

Επεισόδιο 54o. Η Άννα Μαρία ανακαλύπτει ότι ο πατέρας της δεν ήταν ο ηθικός άνθρωπος που νόμιζε κι ότι δούλευε για τον Πάμπλο Εσκομπάρ. Στο μεταξύ, ο JJ διατάσσει τη δολοφονία του Χενάρο Ρομέρο μέσα στη φυλακή.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, στις 24:00

Eπεισόδιο 55ο. Χάρη στον Μανουέλ, ο JJ εξαπατά τον Χενάρο Ρομέρο και ο Πάμπλο Ντανγκόν συλλαμβάνεται. Ο JJ το σκάει με την Αλεξάντρα, ενώ βγαίνει ένταλμα για την έκδοση του Χενάρο Ρομέρο στις ΗΠΑ.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, στις 24:00

Eπεισόδιο 56ο. Ο JJ αναλαμβάνει να μαθευτεί η αλήθεια για τις εγκληματικές δραστηριότητες του Μπερνάρντο Σολοσάμπαλ κι έτσι, η Άννα Μαρία μετατρέπεται από θύμα σε θύτη.