ΕΡΤ2 – ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ «Ποτέ δεν είναι αργά» 11.04.2018

ΕΡΤ2 – ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ «Ποτέ δεν είναι αργά» 11.04.2018

ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ

«Ποτέ δεν είναι αργά»

(Hope Springs)

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 11 Απριλίου 2018, στις 21:00

Hope Springs (17)

Κομεντί, παραγωγής ΗΠΑ 2012.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φράνκελ.

Σενάριο: Βανέσα Τέιλορ.

Παίζουν: Μέριλ Στριπ, Τόμι Λι Τζόουνς, Στιβ Καρέλ, Ελίζαμπεθ Σου.

Διάρκεια: 96΄

Hope Springs (15)

Υπόθεση: Ύστερα από τριάντα χρόνια έγγαμου βίου, η Κέι αισθάνεται την ανάγκη να αναζωπυρώσει το γάμο της. Έτσι, όταν μαθαίνει για έναν φημισμένο σύμβουλο γάμου που εδρεύει στο Great Hope Springs, μια επαρχιακή κωμόπολη, προσπαθεί να πείσει τον επιφυλακτικό σύζυγό της να φύγει μαζί της για μία εβδομάδα εντατικής θεραπείας.

Hope Springs (4)

Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή. Όσο δύσκολο και αν είναι να καταφέρει τον πεισματάρη και εργασιομανή Άρνολντ να τη συνοδέψει σ’ αυτό το ταξίδι αναψυχής και αναζήτησης, η πραγματική πρόκληση τους περιμένει όταν φτάσουν στον προορισμό τους.
Εκεί, θα χρειαστεί να αποβάλουν όλες τις αναστολές τους και να προσπαθήσουν, με την καρδιά τους, να ανάψουν ξανά τη σπίθα που κάποτε τους έφερε κοντά.

Hope Springs (5)

Απολαυστική ρομαντική κομεντί, από τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Φράνκελ που είχε συνεργαστεί πάλι με τη Μέριλ Στριπ στη μεγάλη εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία «Ο Διάβολος φοράει Prada». To δυνατό σημείο της ταινίας είναι βέβαια το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Μέριλ Στριπ και Τόμι Λι Τζόουνς που παίζουν για πρώτη φορά μαζί.

Hope Springs (13)