ΕΡΤ2 – ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ «Τζακ & Ρόουζ: Μπαλάντα για δύο» 07.03.2018

ΕΡΤ2 – ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ «Τζακ & Ρόουζ: Μπαλάντα για δύο» 07.03.2018

ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ

«Τζακ & Ρόουζ: Μπαλάντα για δύο»

(The Ballad of Jack and Rose / Rose and the Snake)

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, στις 20:50
The Ballad of Jack and Rose 1

Κοινωνικό δράμα, παραγωγής ΗΠΑ 2005.

Σκηνοθεσία-σενάριο: Ρεμπέκα Μίλερ.

Παίζουν: Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Καμίλα Μπελ, Κάθριν Κίνερ, Ράιαν ΜακΝτόναλντ, Πολ Ντάνο, Μπο Μπρίτζες, Τζέισον Λι, Τζίνα Μαλόουν, Σουζάνα Τόμπσον.

Διάρκεια: 115΄

The Ballad of Jack & Rose

Υπόθεση: Η Ρόουζ είναι 16 ετών. Zει σε μια πανέμορφη φάρμα μαζί με τον πατέρα της τον Τζακ, απόλυτα προστατευμένη και αποκομμένη από όλο τον κόσμο στην ουτοπική κοινωνία που ο πατέρας της κάποτε μαζί με άλλους χίπις δημιούργησε.

The Ballad of Jack and Rose 4

Ο Τζακ αντιμετωπίζει μια ανίατη ασθένεια και τη μόνιμη απειλή να μετατραπεί ο παράδεισός του σε συγκροτήματα πολυτελών κατοικιών. Προσπαθώντας να δημιουργήσει μια προσωρινή οικογένεια για τη Ρόουζ, προσκαλεί την ερωμένη του μαζί με τους δύο έφηβους γιους της για να συγκατοικήσουν.

The Ballad of Jack and Rose 2005

Η Ρόουζ αντιδρά αλλόκοτα. Όλα φαίνονται εκτός ελέγχου. Ο Τζακ πρέπει να αποχωριστεί τον παράδεισό του και να αντιμετωπίσει τη σκληρή πραγματικότητα.

The Ballad of Jack & Rose (1)

Η Ρεμπέκα Μίλερ, κόρη του Άρθουρ Μίλερ και σύζυγος του Ντάνιελ Ντέι Λιούις πλάθει μια συναρπαστικά τρυφερή ταινία που δίνει την ευκαιρία στον σημαντικότερο ηθοποιό της γενιάς του να δώσει άλλο ένα μάθημα υποκριτικής.

The Ballad of Jack & Rose (2)

The Ballad of Jack and Rose 2005 (2) The Ballad of Jack and Rose 2005 (1)