Γρηγόρης Βαλτινός, Monsieur Minimal & Δάκης στο «Art Week» της ΕΡΤ2 ...

Γρηγόρης Βαλτινός, Monsieur Minimal & Δάκης στο «Art Week» της ΕΡΤ2 18.12.2018

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

Το «Art Week» παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, στις 21:00
«Γρηγόρης Βαλτινός – Monsieur Minimal & Δάκης»

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής η Λένα Αρώνη συνομιλεί με τον Γρηγόρη Βαλτινό με αφορμή το έργο «Κάθε Τρίτη με τον Μόρι» των Jeffrey Hatcher & Mitch Albom, που ανεβαίνει στο Θέατρο Ιλίσια. Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλάει για το καλλιτεχνικό κριτήριο με το οποίο έχει κάνει τις επιλογές στην επιτυχημένη πορεία του. Για τη σημασία του χαρακτήρα, για εντιμότητα, σοβαρότητα, για το ένστικτο και τον τρόπο με τον οποίο το κοινό κατατάσσει τους καλλιτέχνες.

Στο δεύτερο μέρος, η Λένα Αρώνη φιλοξενεί τον Δάκη και τον Monsieur Minimal (Μεσιέ Μινιμάλ). Οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν για τη συνεργασία τους στον δίσκο «Erotica», τις κοινές ζωντανές εμφανίσεις τους και την ψυχοθεραπευτική επιρροή της μουσικής.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.

Διεύθυνση παραγωγής: Κορίνα Βρυσοπούλου.