«Η επιστροφή του Μέρλιν» – Περιπετειώδης μίνι σειρά φαντασίας στην ΕΡΤ2 ...

«Η επιστροφή του Μέρλιν» – Περιπετειώδης μίνι σειρά φαντασίας στην ΕΡΤ2 18 & 19.01.2020

 ΞΕΝΗ ΜΙΝΙ ΣΕΙΡΑ 

 «Η επιστροφή του Μέρλιν»

  (Merlin’s Apprentice)

Ημερ. μετάδοσης: Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, στις 18:30 

Περιπετειώδης μίνι σειρά φαντασίας, συμπαραγωγής ΗΠΑ-Καναδά 2006, που θα ολοκληρωθεί σε δύο επεισόδια.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γου.

Παίζουν: Σαμ Νιλ, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Τζον Ρίαρντον, Μέγκαν Όρι, Τέγκαν Μος, Κρίστοφερ Ζακό, Ντάνκαν Φρέιζερ, Τζένιφερ Κάλβερτ, Άντριου Τζάκσον, Μαρκ Γκίμπον.

Διάρκεια: 177΄

Υπόθεση: Το Κάμελοτ υπήρξε άλλοτε το αδιαπέραστο, μαγεμένο κάστρο της απόλυτης δύναμης, η μυθική κοιτίδα του Άγιου Δισκοπότηρου. Όταν όμως οι μύθοι του ξεθωριάζουν και το πιο  πολύτιμο κειμήλιό του εξαφανίζεται, ποιος μπορεί να επαναφέρει το Κάμελοτ στη δόξα του;

Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο μάγος Μέρλιν πάτησε τις πολεμίστρες του Κάμελοτ. Η δόξα του έχει χαθεί με το θάνατο του Βασιλιά Αρθούρου και το τοπίο δεν θυμίζει τίποτα από τα άλλοτε καταπράσινα λιβάδια, ένα τοπίο με στάχτες που καπνίζουν σ’ έναν σκοτεινό, καταραμένο ουρανό.

Η αποστολή του Μέρλιν να βρει το Άγιο Δισκοπότηρο και να το επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, απαιτεί κάτι περισσότερο από μαγεία: απαιτεί ένα θαύμα που θα πάρει τη μορφή ενός συντρόφου με δική του μυστική δύναμη, του Τζακ, που θα γίνει ο βοηθός του Μέρλιν.

Ο Τζακ, σωματικά, πνευματικά και συναισθηματικά, βρίσκεται πιο κοντά στο Δισκοπότηρο απ’ όλους, είναι όμως τεράστια τα εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο τους. Είναι και ανυπέρβλητα;

Η υπέροχη συνέχεια του Μέρλιν είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών.

Σάββατο 18/1/2020, ώρα 18:30: Επεισόδιο 1ο.

Κυριακή 19/1/2020, ώρα 18:30: Επεισόδιο 2ο (τελευταίο).