Η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Μυρτώ Αλικάκη στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1...

Η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Μυρτώ Αλικάκη στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1 05.04.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Σημείο Συνάντησης»

Δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητούν για όλα, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Άλλοι γνωρίζονται καλά, άλλοι καθόλου, όμως ΟΛΟΙ βρίσκουν το δικό τους σημείο συνάντησης σε μια εκπομπή όπου οι καλεσμένοι έχουν και το ρόλο του παρουσιαστή!

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 5 Απριλίου 2020, στις 23:15

Eκπομπή 9ο: «Φωτεινή Βελεσιώτου – Μυρτώ Αλικάκη»

Δύο καταξιωμένες και πολύ αγαπημένες καλλιτέχνιδες, η τραγουδίστρια Φωτεινή Βελεσιώτου και η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη φωτίζουν άγνωστες πτυχές από τις προσωπικότητές τους, στο «Σημείο Συνάντησης», την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 και ώρα 23:15, στην ΕΡΤ1.

Ένα φαινομενικά ετερόκλητο ζευγάρι γυναικών, που μοιράζεται όμως, τις ίδιες αρχές και αξίες για τη ζωή, συζητεί με ειλικρίνεια και διάθεση απολογισμού. Ποιες είναι όλες εκείνες οι στιγμές-ορόσημο που τις καθόρισαν σε επαγγελματική αλλά και προσωπική ζωή; Πότε ασχολήθηκε για πρώτη φορά η Φωτεινή Βελεσιώτου με το τραγούδι; Ήταν εύκολη η μετάβαση από δασκάλα σε δημοτικό σχολείο σε τραγουδίστρια; Η φετινή επιτυχία που συναντά το τραγούδι της «Μέλισσες» έχει αλλάξει τη ζωή της και με ποιον τρόπο; Τι θυμάται πιο έντονα από τα παιδικά της χρόνια και γιατί παρά τις δυσκολίες τα νοσταλγεί και τέλος πώς είναι η ίδια ως μητέρα;

Από την άλλη, η Μυρτώ Αλικάκη θυμάται την πρώτη της γνωριμία με τη Φωτεινή και τι την εντυπωσίασε σ’ εκείνη, πώς ήταν τα πρώτα της βήματα στο χώρο και τι θα έκανε διαφορετικά αν μπορούσε, ενώ εξομολογείται με ποιον τρόπο το γεγονός ότι ήταν μοναχοπαίδι την επηρέασε σε ολόκληρη την ενήλικη ζωή της. Επίσης, πώς νιώθει ως μητέρα δύο αγοριών κοντά στην εφηβεία και πώς είναι η σχέση της μαζί τους;

Η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Μυρτώ Αλικάκη μιλούν για όλα και δίνουν το τηλεοπτικό τους ραντεβού στην ΕΡΤ1. Όταν ενώνονται δύο Τέχνες στο «Σημείο Συνάντησης» τότε το αποτέλεσμα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς.

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας.

Διεύθυνση παραγωγής: Production House.