«Η Κλίκα» – Ο δεύτερος κύκλος της συγκλονιστικής σειράς στην ΕΡΤ2 ...

«Η Κλίκα» – Ο δεύτερος κύκλος της συγκλονιστικής σειράς στην ΕΡΤ2 15.10.2019

ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ – Β΄ ΚΥΚΛΟΣ 

A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 «Η Κλίκα»

(Clique)

Την έναρξη του δεύτερου κύκλου της συγκλονιστικής δραματικής σειράς μυστηρίου «Η Κλίκα» (Clique), έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10 το βράδυ.

Η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε έξι επεισόδια, είναι παραγωγής Αγγλίας (ΒΒC) 2017-2018 και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη από την ΕΡΤ2, στις 22:00.

Σκηνοθεσία: Άντριου Κάμινγκ, Ρόμπερτ Μακίλοπ.

Σεναριογράφος-παραγωγός: Τζες Μπρίτεν.

Πρωταγωνιστούν: Σανόβε Κάρλσεν, Λίο Σούτερ, Ρέιτσελ Χαρντ Γουντ, Μπάρνεϊ Χάρις, Στιούαρτ Κάμπελ, Ίμοτζεν Κινγκ, Ιζούκα Χόιλ, Σοφία Μπράουν, Τζόντα Τζέιμις, Ντέιβιντ Ρομπ.

Γενική υπόθεση: Η Χόλι καταφέρνει να επιβιώσει μετά το τραυματικό πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο και επιστρέφει στο Εδιμβούργο, αποφασισμένη να αφήσει πίσω της το παρελθόν και να απολαύσει τη φοιτητική ζωή.

Όσο, όμως, κι αν το προσπαθεί, τραβά την προσοχή των νέων συμφοιτητών της που θέλουν να την κάνουν σύμβολο της εκστρατείας τους για μια ασφαλέστερη και περισσότερο ισότιμη πανεπιστημιούπολη, αλλά και από μια κλειστή, ευφυή, κλίκα νεαρών που διατηρούν αποστάσεις από το πολιτικό κατεστημένο.

Η Χόλι ανακαλύπτει μια ιδιαίτερη και, ταυτόχρονα, ανησυχητική σχέση που αφορά στον αρχηγό αυτής της συμμορίας, τον Τζακ.

Έπειτα από μια συγκλονιστική εκδήλωση, η Χόλι βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο ενός σκανδάλου που συνταράσσει την πανεπιστημιούπολη. Ξέρει καλά ότι τίποτα δεν είναι όπως παρουσιάζεται, αλλά η άρνησή της να επιλέξει πλευρά, τη φέρνει σε σύγκρουση με όλους.

Η Χόλι προσπαθεί, αλλάζει την ουδέτερη στάση που είχε επιδείξει και περνά σε δράση, με αποτέλεσμα τα αγόρια να αρχίσουν έναν βρόμικο πόλεμο, προκειμένου να προστατευτούν.

Ποια είναι τα σκοτεινά μυστικά που θα αποκαλύψει η έρευνα της Χόλι;

Ποιος είναι άραγε ο πραγματικός κίνδυνος και ποιος θα καταφέρει να επιβιώσει μετά την αποκάλυψη της αλήθειας;

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, στις 22:00

Έναρξη Β΄ Κύκλου – Επεισόδιο 1ο. Η Χόλι επιστρέφει στο Πανεπιστήμιο για το δεύτερο έτος της.

Προσπαθεί να περνά απαρατήρητη, αλλά όταν γνωρίζει μια νέα κλίκα αγοριών, με αρχηγό τον Τζακ, μπλέκεται σ’ έναν επικίνδυνο, καινούργιο κόσμο.

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.