«Η Κλίκα» – Ο δεύτερος κύκλος της συγκλονιστικής σειράς στην ΕΡΤ2 ...

«Η Κλίκα» – Ο δεύτερος κύκλος της συγκλονιστικής σειράς στην ΕΡΤ2 21 & 22.10.2019

ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ – Β΄ ΚΥΚΛΟΣ 

A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 «Η Κλίκα»

(Clique)

Το δεύτερο και το τρίτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της συγκλονιστικής δραματικής σειράς μυστηρίου «Η Κλίκα» (Clique), έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 στις 22:00.

Η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε έξι επεισόδια, είναι παραγωγής Αγγλίας (ΒΒC) 2017-2018.

Σκηνοθεσία: Άντριου Κάμινγκ, Ρόμπερτ Μακίλοπ.

Σεναριογράφος-παραγωγός: Τζες Μπρίτεν.

Πρωταγωνιστούν: Σανόβε Κάρλσεν, Λίο Σούτερ, Ρέιτσελ Χαρντ Γουντ, Μπάρνεϊ Χάρις, Στιούαρτ Κάμπελ, Ίμοτζεν Κινγκ, Ιζούκα Χόιλ, Σοφία Μπράουν, Τζόντα Τζέιμις, Ντέιβιντ Ρομπ.

Γενική υπόθεση: Η Χόλι καταφέρνει να επιβιώσει μετά το τραυματικό πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο και επιστρέφει στο Εδιμβούργο, αποφασισμένη να αφήσει πίσω της το παρελθόν και να απολαύσει τη φοιτητική ζωή.

Όσο, όμως, κι αν το προσπαθεί, τραβά την προσοχή των νέων συμφοιτητών της που θέλουν να την κάνουν σύμβολο της εκστρατείας τους για μια ασφαλέστερη και περισσότερο ισότιμη πανεπιστημιούπολη, αλλά και από μια κλειστή, ευφυή, κλίκα νεαρών που διατηρούν αποστάσεις από το πολιτικό κατεστημένο.

Η Χόλι ανακαλύπτει μια ιδιαίτερη και, ταυτόχρονα, ανησυχητική σχέση που αφορά στον αρχηγό αυτής της συμμορίας, τον Τζακ.

Έπειτα από μια συγκλονιστική εκδήλωση, η Χόλι βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο ενός σκανδάλου που συνταράσσει την πανεπιστημιούπολη. Ξέρει καλά ότι τίποτα δεν είναι όπως παρουσιάζεται, αλλά η άρνησή της να επιλέξει πλευρά, τη φέρνει σε σύγκρουση με όλους.

Η Χόλι προσπαθεί, αλλάζει την ουδέτερη στάση που είχε επιδείξει και περνά σε δράση, με αποτέλεσμα τα αγόρια να αρχίσουν έναν βρόμικο πόλεμο, προκειμένου να προστατευτούν.

Ποια είναι τα σκοτεινά μυστικά που θα αποκαλύψει η έρευνα της Χόλι;

Ποιος είναι άραγε ο πραγματικός κίνδυνος και ποιος θα καταφέρει να επιβιώσει μετά την αποκάλυψη της αλήθειας;

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019, στις 22:00

(Β΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 2ο. Όλα είναι διαφορετικά ύστερα από την προηγούμενη νύχτα. Τα αγόρια συσπειρώνονται, καθώς η ευθύνη πέφτει πάνω τους και η Χόλι διαφωνεί με τους συγκατοίκους της.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019, στις 22:00

(Β΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 3ο. Η Ρέινα είναι εξαφανισμένη και η Χόλι δεν μπορεί να βρει τις απαντήσεις που χρειάζεται.

Τα αγόρια τα βάζουν με τον αντιπρύτανη και τα γεγονότα από τη βραδιά στην παραλία προκαλούν νέα αναταραχή.

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.