«Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός» – Μια εξαιρετική σειρά στην ΕΡΤ1 ...

«Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός» – Μια εξαιρετική σειρά στην ΕΡΤ1 25-29.05.2020

ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ
A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 «Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός»

Τα επόμενα πέντε επεισόδια της νέας εξαιρετικής δραματικής σειράς «Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, από τη Δευτέρα 25 Μαΐου έως και την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020, στις 20:30. 

Πρωταγωνιστούν: Τία Λεόνι, Tιμ Ντάλι, Μπέμπε Νιούγουιρθ, Πατίνα Μίλερ, Τζέφρι Άρεντ, Έρικ Μπέργκεν.

Σκηνοθεσία: Μπάρμπαρα Χολ.

Παραγωγή: Μόργκαν Φρίμαν, Λόρι ΜακΚρίαρι.

Γενική υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει  το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

Μία σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, στις 20:30

Eπεισόδιο 16ο. Η έρευνα για το θάνατο του προηγούμενου Υπουργού Εξωτερικών συνεχίζεται. Πρόσωπα και καταστάσεις αποκαλύπτονται, όπως και μια πολύ καλά οργανωμένη συνωμοσία. Η Ελίζαμπεθ ταξιδεύει με άκρα μυστικότητα στο Ιράν, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει ένα πραξικόπημα που μπορεί να αποτελέσει πλήγμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον ίδιο τον Πρόεδρο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 26 Μαΐου 2020, στις 20:30

Eπεισόδιο 17ο. Η Ελίζαμπεθ προσπαθεί να συνέλθει έπειτα απ’ όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος στο Ιράν, ενώ ταυτόχρονα δίνει μάχη με το χρόνο για να αποτρέψει μια οικολογική καταστροφή στον Αμαζόνιο και ταυτόχρονα να προετοιμαστεί για την εμφάνισή της σε τηλεοπτική εκπομπή υψηλής τηλεθέασης, η οποία μεταδίδεται σε εθνικό δίκτυο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 27 Μαΐου 2020, στις 20:30

Eπεισόδιο 18ο. Η Ελίζαμπεθ καλείται να αντιμετωπίσει την πιθανότητα μαζικής αυτοκτονίας Αμερικανών πολιτών, μελών θρησκευτικής αίρεσης που έχουν καταφύγει στη Βολιβία. Ένας γερουσιαστής, που προσπάθησε να διαπραγματευθεί μαζί τους, κρατείται όμηρος. Πριν να αναλάβουν στρατιωτική δράση οι ΗΠΑ, σε μια τελευταία προσπάθεια ειρηνικής διευθέτησης, υψηλότατου ρίσκου, στέλνει το σύζυγό της να συζητήσει και να προσπαθήσει να μεταπείσει τον αρχηγό της αίρεσης.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 28 Μαΐου 2020, στις 20:30

Eπεισόδιο 19ο. Η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους δρομολογείται με την υπογραφή μιας διμερούς σύμβασης μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Ελλάδας. Πρώην υπουργός της αμερικανικής κυβέρνησης τορπιλίζει το καλό κλίμα, όταν προχωρά σε κατάσχεση αρχαιοτήτων που είχε δανείσει η Ελλάδα στις ΗΠΑ. Η Ελίζαμπεθ, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο Ντάλτον, πηγαίνουν στις Βρυξέλλες και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 , στις 20:30

Eπεισόδιο 20ό. Ο Χένρι βρίσκεται στη Ρωσία, προσκεκλημένος του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, όπου πρόκειται να δώσει διάλεξη σχετικά με τον φονταμενταλισμό, ενώ η Ελίζαμπεθ καλείται να κολυμπήσει σε «θολά νερά», όταν ένα ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο εξαφανίζεται σε αμερικανικά χωρικά ύδατα.

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.