Νένα Μεντή & Διονύσης Σαββόπουλος στο «Art Week» της ΕΡΤ2 22.01.2019

Νένα Μεντή & Διονύσης Σαββόπουλος στο «Art Week» της ΕΡΤ2 22.01.2019

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

Το «Art Week» παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, στις 20:55
«Νένα Μεντή,  Διονύσης Σαββόπουλος»

Η αγαπημένη ηθοποιός Νένα Μεντή σε μια αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη στη Λένα Αρώνη, μιλάει για την καλλιτεχνική και προσωπική ζωή της. Επίσης, μιλάει για τη στήριξη του κοινού, για τη σημασία δημιουργίας μιας σταθερής βάσης αξιών, την αντοχή στις δυσκολίες, καθώς και για το πόσο σημαντικό είναι να ζούμε τα χρόνια μας γεμάτα από όσα αγαπάμε.

Στη συνέχεια, μία ακόμη τηλεοπτική αποκλειστικότητα για το «Art Week». Ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλάει στη Λένα Αρώνη για τη δημιουργική διαδρομή του, κατά τη διάρκεια της οποίας επέλεγε πάντοτε να ακολουθεί το δρόμο της καρδιάς του. Συζητούν για το κοινό στοιχείο που συνδέει τους ανθρώπους, την καλλιτεχνική έκθεση και το ρίσκο που συνεπάγεται, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη ως εφόδια για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και τις δυσκολίες, καθώς και για τη σημασία τού να βρισκόμαστε κοντά στον αληθινό εαυτό μας.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.

Διεύθυνση παραγωγής: Κορίνα Βρυσοπούλου.