«Πάμε αλλιώς» στην ΕΡΤ1 20 & 21.01.2018

«Πάμε αλλιώς» στην ΕΡΤ1 20 & 21.01.2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ»

Με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (7)

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, στις 10:00

Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Εργασίας, Θεανώ Φωτίου είναι καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη, το Σάββατο 20  Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1.

Επίσης, οι ηθοποιοί Γιάννης Μποσταντζόγλου και  Κωνσταντίνα Κλαψινού μιλούν για την παράσταση «Πολυτεχνίτης & ερημοσπίτης», την κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου,  στην οποία πρωταγωνιστούν, στο θέατρο «Αθηνά».

Καλεσμένη ακόμη στην εκπομπή, η ερμηνεύτρια Τάνια Τσανακλίδου, η οποία θα μας «ταξιδέψει»  με τραγούδια από τις «προσωπικές μας μνήμες».

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (8)

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, στις 10:00

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1, καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» είναι ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, ο οποίος σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα, με αφορμή τις διήμερες εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Καλεσμένοι επίσης, στην εκπομπή οι ηθοποιοί Πέμυ Ζούνη και Άρης Λεμπεσόπουλος, οι οποίοι μιλούν για την παράσταση «Άμλετ» στην οποία πρωταγωνιστούν, στο θέατρο «Άνεσις».

Μαζί μας ακόμη, ο Κωστής Γεωργίου, ο εικαστικός που έργα του κοσμούν δρόμους και πλατείες σε όλο τον κόσμο και δημιουργός του γλυπτού PHYLAX που κοσμούσε την είσοδο του Παλαιού Φαλήρου και άγνωστοι βανδάλισαν.

«Πάμε Αλλιώς» την ενημέρωση, με ειδήσεις, πολιτική, συνεντεύξεις, πρόσωπα και ιστορίες, πολιτισμό, αθλητικά, καιρό, καθώς και με όλα τα νέα των social media.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10 το πρωί, στην ΕΡΤ1.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (34)

Αρχισυνταξία: Αρετή Μπίτα.

Δημοσιογραφική ομάδα: Ρούλα Κρικώνη, Λία Ταρούση.

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (4)