Σοφία Φιλιππίδου & Λίνα Νικολακοπούλου στο «Art Week» της ΕΡΤ2 29.01.2019

Σοφία Φιλιππίδου & Λίνα Νικολακοπούλου στο «Art Week» της ΕΡΤ2 29.01.2019

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

«Art Week»

Με τη Λένα Αρώνη

Το «Art Week» παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, στις 20:55

«Σοφία Φιλιππίδου, Λίνα Νικολακοπούλου»

Η Σοφία Φιλιππίδου σε μια χειμαρρώδη αποκλειστική συνέντευξη στο «Art Week». Η αγαπημένη ηθοποιός και σκηνοθέτις μιλάει στη Λένα Αρώνη για το όραμα της τέχνης να αλλάξει τον κόσμο, για την καλλιτεχνική και προσωπική αναζήτησή της, την αγνή αγάπη για το θέατρο, για περιπλάνηση και παραπλάνηση, φιλοδοξία και αγωνία, για την καθαρότητα της ποίησης και των σπουδαίων θεατρικών έργων.

Στη συνέχεια, η Λίνα Νικολακοπούλου συζητεί με τη Λένα Αρώνη για την αναβίωση του «Άλσους» στο Πεδίο του Άρεως, όσα σκέφτηκε και σχεδίασε γι’ αυτό, για  νέα ταλέντα, για την έμπνευση, τον έρωτα και τη ζωή.

Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.