Στα Τρίκαλα το τηλεπαιχνίδι «Selfie» της ΕΡΤ2  05.01.2020

Στα Τρίκαλα το τηλεπαιχνίδι «Selfie» της ΕΡΤ2  05.01.2020

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ2
Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ
«SELFIE»

Όλη η Ελλάδα παίζει «Selfie»! Ένα ελληνικής έμπνευσης ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, μας ταξιδεύει με το γνωστό, πρωτότυπο τρόπο του σε ακόμη περισσότερες πόλεις, σε όλη την Ελλάδα!

Το «Selfie» συνεχίζει τον τρίτο κύκλο εκπομπών του στην ΕΡΤ2 για να μας αποκαλύψει μέσα από τα μάτια των παικτών του και διασκεδαστικές δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες… που αναστατώνουν κάθε πόλη που επισκέπτεται, τις ομορφιές της Ελλάδας μας!

Τον νέο κύκλο των 8 επεισοδίων του «Selfie» συμπαρουσιάζουν η Εύα Θεοτοκάτου και ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους (Town Selfie, Memory Selfie και Team Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που είναι ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.

Οι δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!

Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρίζουν, τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και τους ανθρώπους της.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, στις 20:00
(Γ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 6ο: «Τρίκαλα»

Στο έκτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου, το «Selfie» επισκέπτεται τα Τρίκαλα!

Ξεκινάμε από τις όχθες του ποταμού Ληθαίου και επισκεπτόμαστε το Τζαμί Οσμάν Σαχ, το Μουσείο Τσιτσάνη, για μια συζήτηση με τον υπεύθυνο του Μουσείου, Στέλιο Καραγιώργο και μία εμφάνιση-έκπληξη της ορχήστρας του Μουσείου Τσιτσάνη στο θεατράκι στο ποτάμ και καταλήγουμε στο Άγαλμα Ασκληπιού στο κέντρο της πόλης.

Συνεχίζουμε με αφετηρία το Βυζαντινό Κάστρο, για να επισκεφτούμε το Μουσείο Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων, την εκκλησία της Παναγίας της Φανερωμένης και την Τοιχογραφία στα «Μανάβικα», όπου συναντήσαμε και το δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος μας μίλησε για την πόλη των Τρικάλων, που προωθεί την καινοτομία.

Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού μας αναστατώνουμε τα «Μανάβικα» στο κέντρο των Τρικάλων προς αναζήτηση Memory Selfie.
Ολοκληρώνουμε το παιχνίδι μας με μία σελφο-δρομία με βάρκες στον Ληθαίο ποταμό, που θα κρίνει τον αποψινό νικητή και καταλήγουμε στη γέφυρα, μπροστά στο άγαλμα του Ασκληπιού, για να ανακοινώσουμε το νικητή και να ολοκληρώσουμε το πρώτο επεισόδιο της νέας χρονιάς, υπό τους ήχους της φημισμένης Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων!

Παρουσίαση: Εύα Θεοτοκάτου, Παναγιώτης Κουντουράς.

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς.