Στη Φλώρινα το τηλεπαιχνίδι «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2 03.05.2020

Στη Φλώρινα το τηλεπαιχνίδι «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2 03.05.2020

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 
«SELFIE RELOADED»

«Selfie Reloaded»: Το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται στον τέταρτο κύκλο εκπομπών του, για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια!

Το νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του «Selfie Reloaded» παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους (Town Selfie, Memory Selfie, Quiz Selfie και Action elfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που είναι ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.

Δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!

Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού, οι τηλεθεατές γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και τους ανθρώπους της.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 3 Μαΐου 2020, στις 20:00
(Δ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 8ο: «Φλώρινα»

Στο όγδοο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου, το «Selfie» επισκέπτεται τη Φλώρινα!

Ξεκινάμε την περιήγησή μας από την είσοδο της πόλης και επισκεπτόμαστε το Σιδηροδρομικό Σταθμό, το Αρχαιολογικό Μουσείο και το άγαλμα της Αρκούδας με το Κοντραμπάσο.

Συνεχίζουμε την περιήγησή μας, ξεκινώντας από τον ποταμό Σακουλέβα για να επισκεφτούμε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας, το άγαλμα Ελευθερία της Φλώρινας και το Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα.

Στο δεύτερο γύρο του παιχνιδιού αναστατώνουμε την τοπική λαϊκή αγορά, αναζητώντας Memory Selfie και συνεχίζουμε στον τρίτο γύρο του παιχνιδιού μ’ ένα «τοπικό παιχνίδι γνώσεων».

Παράλληλα, συναντάμε και συζητάμε με τον Γιάννη Αρβανιτάκη, εκπαιδευτικό, δάσκαλο Ρομποτικής στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας -υπεύθυνο της ομάδας «Μικροί Χάκερ» που κέρδισε το 1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής τον Ιούνιο 2019-, τη Χαρά Νεδέλκου, πρόεδρο της Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας και, τέλος κάνουμε μία βόλτα στην Αερολέσχη Φλώρινας, όπου μιλάμε με τον πρόεδρό της Γιώργο Ηλιόπουλο και με τον Σπύρο Χριστάκη, μέλος και υποψήφιο πιλότο.

Στον τελικό γύρο, ένας αγώνας με ηλεκτρικά πατίνια, θα καθορίσει την αποψινή μας νικήτρια.

Ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας στη Φλώρινα σε μία από τις γραφικές γέφυρες του ποταμού Σακουλέβα, όπου με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής από την Μπάντα Φλώρινας Αδελφών Βαλκάνη ανακοινώνουμε τη νικήτρια του συγκεκριμένου επεισοδίου και αποχαιρετούμε την ονειρεμένη Φλώρινα.

Παρουσίαση-σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς.