Στη Ναύπακτο το τηλεπαιχνίδι «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2  22.03.2020

Στη Ναύπακτο το τηλεπαιχνίδι «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2  22.03.2020

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 
«SELFIE RELOADED»

«Selfie Reloaded»: Το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται στον τέταρτο κύκλο εκπομπών του, για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια!

Το νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του «Selfie Reloaded» παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους (Town Selfie, Memory Selfie, Quiz Selfie και Action elfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που είναι ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.

Δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!

Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού, οι τηλεθεατές γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και τους ανθρώπους της.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, στις 20:00
(Δ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 4ο: «Ναύπακτος»

Στο τέταρτο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου, το «Selfie» επισκέπτεται τη Ναύπακτο!

Ξεκινάμε από την Πλατεία Ναυπάκτου και επισκεπτόμαστε το Μουσείο Μπότσαρη, το ναό του Αγίου Δημητρίου και τον πέτρινο φάρο στο λιμάνι και συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε την προτομή του Νότη Μπότσαρη στην Πλατεία Ναυπάκτου, το άγαλμα του συγγραφέα Μιγκέλ ντε Θερβάντες και το άγαλμα του πυρπολητή ναύτη Αμεμογιάννη στο λιμάνι της Ναυπάκτου.

Η περιήγησή μας στη Ναύπακτο συνεχίζεται για να γνωρίσουμε από κοντά το περίφημο Κάστρο της και την ιστορία του, με τη βοήθεια της αρχαιολόγου Ιωάννας Κωστή, αλλά και για να μάθουμε περισσότερα για την περίφημη Ναυμαχία της Ναυπάκτου, συζητώντας με τη Νένα Μαυρομμάτη, εκπρόσωπο του Συλλόγου Lepanto 1571.

Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού αναστατώνουμε το λιμάνι της Ναυπάκτου και αμέσως μετά στον τρίτο γύρο, παίζουμε ένα «τοπικό παιχνίδι γνώσεων» στο Κάστρο της Ναυπάκτου.

Επιστρέφουμε στο λιμάνι για έναν συναρπαστικό τελικό με κανό, όπου και ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας, με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και χορού από τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο «Ο Ανεμογιάννης» και, αφού ανακοινώσουμε τη νικήτρια του επεισοδίου, αποχαιρετούμε τη γοητευτική Ναύπακτο.

Παρουσίαση-σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς.