Στη Σκιάθο το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2 12.07.2020

Στη Σκιάθο το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2 12.07.2020

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 
«SELFIE RELOADED»
Με τον Παναγιώτη Κουντουρά

«Selfie Reloaded»: Το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται στον τέταρτο κύκλο εκπομπών του, για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια!

Το νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του «Selfie Reloaded» παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους (Town Selfie, Memory Selfie, Quiz Selfie και Action Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που επισκεπτόμαστε κάθε φορά.

Έτσι, οι πόλεις και οι περιοχές στις οποίες ταξιδεύουμε, γίνονται ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.
Σε κάθε επεισόδιο, δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!
Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, καθώς και τους ανθρώπους της.
To «Selfie» είναι ένα πρωτότυπο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, ελληνικής έμπνευσης και παραγωγής, που προβάλλει με σύγχρονο τρόπο τις ομορφιές της πατρίδας μας!

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 12 Ιουλίου 2020, στις 20:00
«Σκιάθος»

Το «Selfie» επισκέπτεται τη Σκιάθο!

Ξεκινάμε την περιήγησή μας από το πανέμορφο Μπούρτζι για να επισκεφτούμε το Ναυτικό Μουσείο, την προτομή του Παπαδιαμάντη και το μνημείο του υποβρυχίου «Κατσώνης».

Συνεχίζουμε και επισκεπτόμαστε την εκκλησία των Τριών Ιεραρχών, Μητρόπολη του νησιού, το Μουσείο «Οικία Παπαδιαμάντη» και το άγαλμα του Ναύτη, στην αρχή του παλιού λιμανιού.

Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού αναστατώνουμε την τοπική αγορά της οδού Παπαδιαμάντη, αναζητώντας Memory Selfie και συνεχίζουμε στον τρίτο γύρο του παιχνιδιού μ’ ένα «τοπικό παιχνίδι γνώσεων».

Παράλληλα, συναντάμε και συζητάμε στο «Σκιαθίτικο Σπίτι» με τους δημιουργούς του, Κωνσταντίνα και Χαράλαμπο Μάνεση, ενώ στις Κουκουναριές, ο Διαμαντής Μαθηνός, αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, μας μιλάει για τις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης του νησιού.

Στον τελικό γύρο, μία Σελφο-σκυταλοδρομία στην πιο διάσημη παραλία του νησιού, τις Κουκουναριές, θα καθορίσει τον νικητή του συγκεκριμένου επεισοδίου, που θα παραλάβει το έπαθλό του από τον δήμαρχο Σκιάθου, Θοδωρή Τζούμα.

Παρουσίαση-σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς.