Στη Βυζίτσα και στις Πινακάτες το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2 ...

Στη Βυζίτσα και στις Πινακάτες το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2 30.08.2020

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 
«SELFIE RELOADED»
Με τον Παναγιώτη Κουντουρά

«Selfie Reloaded»: Το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται στον τέταρτο κύκλο εκπομπών του, για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια!

Τον νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του «Selfie Reloaded» παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους (Town Selfie, Memory Selfie, Quiz Selfie και Action Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που επισκεπτόμαστε κάθε φορά.

Έτσι, οι πόλεις και οι περιοχές στις οποίες ταξιδεύουμε, γίνονται ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.
Σε κάθε επεισόδιο, δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!
Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, καθώς και τους ανθρώπους της.
To «Selfie» είναι ένα πρωτότυπο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, ελληνικής έμπνευσης και παραγωγής, που προβάλλει με σύγχρονο τρόπο τις ομορφιές της πατρίδας μας!

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 30 Αυγούστου 2020, στις 20:00

 (Δ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 19ο: «Βυζίτσα – Πινακάτες»

Το «Selfie» επισκέπτεται τη Βυζίτσα και τις Πινακάτες! Ξεκινάμε την περιήγησή μας από τις Πινακάτες και επισκεπτόμαστε τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, τον ξενώνα Αλατίνου και τη μαρμάρινη, νεοκλασικού τύπου, κρήνη Τσιρογιάννη στην πλατεία του χωριού.

Συνεχίζουμε στη γραφική Βυζίτσα και επισκεπτόμαστε τον Ναό της Ζωοδόχου Πηγής, το Μνημείο Πεσόντων και τη βρύση στην κεντρική πλατεία.

Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού, αναστατώνουμε την κεντρική πλατεία στις Πινακάτες και στη Βυζίτσα αντίστοιχα, αναζητώντας Memory Selfie και συνεχίζουμε στον τρίτο γύρο του παιχνιδιού μ’ ένα «τοπικό παιχνίδι γνώσεων».

Παράλληλα, στις Πινακάτες συναντάμε και συζητάμε με τον Δημήτρη Παντελή, εκδότη-σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, ενώ στη Βυζίτσα συζητάμε με την Ελένη Ευσταθίου, πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βυζίτσας, για τα πανέμορφα αυτά γειτονικά χωριά.

Στον τελικό γύρο παίζουμε, για τη χαρά του παιχνιδιού, μία σελφοδρομία στη Βυζίτσα και αμέσως μετά, με τη συνοδεία μουσικής και παραδοσιακών χορών από το Γυναικείο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πολιτιστικού Συλλόγου Βυζίτσας, ανακοινώνεται ο νικητής.

Παρουσίαση-σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς