Στη Ζαγορά και στην Τσαγκαράδα το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2 ...

Στη Ζαγορά και στην Τσαγκαράδα το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2 16.08.2020

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 
«SELFIE RELOADED»
Με τον Παναγιώτη Κουντουρά

«Selfie Reloaded»: Το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται στον τέταρτο κύκλο εκπομπών του, για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια!

Το νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του «Selfie Reloaded» παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους (Town Selfie, Memory Selfie, Quiz Selfie και Action Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που επισκεπτόμαστε κάθε φορά.

Έτσι, οι πόλεις και οι περιοχές στις οποίες ταξιδεύουμε, γίνονται ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.
Σε κάθε επεισόδιο, δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!
Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, καθώς και τους ανθρώπους της.
To «Selfie» είναι ένα πρωτότυπο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, ελληνικής έμπνευσης και παραγωγής, που προβάλλει με σύγχρονο τρόπο τις ομορφιές της πατρίδας μας!

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 16 Αυγούστου 2020, στις 20:00
(Δ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 17ο: «Ζαγορά και Τσαγκαράδα»

Το «Selfie» επισκέπτεται τη Ζαγορά και την Τσαγκαράδα!

Ξεκινάμε την περιήγησή μας από την κεντρική πλατεία της Ζαγοράς και επισκεπτόμαστε την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, τη Βιβλιοθήκη της Ζαγοράς και το Δημαρχείο.

Συνεχίζουμε στην Τσαγκαράδα και ξεκινάμε από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής, για να επισκεφτούμε τη Νανοπούλειο Σχολή, την Αχιλλοπούλειο Εμπορική Σχολή και την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα.

Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού αναστατώνουμε την κεντρική πλατεία της Ζαγοράς και την πλατεία Αγίας Παρασκευής στην Τσαγκαράδα, αναζητώντας Memory Selfie και συνεχίζουμε στον τρίτο γύρο του παιχνιδιού μ’ ένα «τοπικό παιχνίδι γνώσεων», στην παραλία της Νταμούχαρης.

Παράλληλα, συναντάμε και συζητάμε με τον Αντώνη Πολίτη, υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Συνεταιρισμού Ζαγοράς Πηλίου, με τον Χρήστο Μάρτζο, ιδιοκτήτη ξενώνα, ο οποίος μας μιλά για τις ομορφιές του τόπου που τον έκαναν να μετεγκατασταθεί εδώ, καθώς και με τη Μαρία Ζαφειρίου, που μας μυεί στα μυστικά των βοτάνων του Πηλίου.

Στον τελικό γύρο μία σελφοδρομία με κανό στο λιμανάκι της Νταμούχαρης, θα καθορίσει τη νικήτρια.

Ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας στην Τσαγκαράδα, όπου με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και παραδοσιακών χορών, από τον Πολιτιστικό Χορευτικό Όμιλo «Φιλύρα» Δημοτικής Ενότητος Μουρεσίου, ανακοινώνουμε τη νικήτρια του συγκεκριμένου επεισοδίου.

Παρουσίαση-σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς