Στην Ερμούπολη της Σύρου το τηλεπαιχνίδι «Selfie» της ΕΡΤ2  01.12.2019

Στην Ερμούπολη της Σύρου το τηλεπαιχνίδι «Selfie» της ΕΡΤ2  01.12.2019

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ2
Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ
«SELFIE»

Όλη η Ελλάδα παίζει «Selfie»! Ένα ελληνικής έμπνευσης ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, μας ταξιδεύει με το γνωστό, πρωτότυπο τρόπο του σε ακόμη περισσότερες πόλεις, σε όλη την Ελλάδα!

Το «Selfie» συνεχίζει τον τρίτο κύκλο εκπομπών του στην ΕΡΤ2 για να μας αποκαλύψει μέσα από τα μάτια των παικτών του και διασκεδαστικές δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες… που αναστατώνουν κάθε πόλη που επισκέπτεται, τις ομορφιές της Ελλάδας μας!

Τον νέο κύκλο των 8 επεισοδίων του «Selfie» συμπαρουσιάζουν η Εύα Θεοτοκάτου και ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους (Town Selfie, Memory Selfie και Team Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που είναι ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.

Οι δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!

Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρίζουν, τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και τους ανθρώπους της.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή  1η Δεκεμβρίου 2019, στις 19:00
(Γ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 2ο: «Ερμούπολη Σύρου»

Στο δεύτερο επεισόδιο του τρίτου κύκλου, το «Selfie» επισκέπτεται την Ερμούπολη της Σύρου!

Ξεκινάμε από τη βόρεια προβλήτα του λιμανιού και επισκεπτόμαστε την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Σύρου, την καθολική εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, τη Νομαρχία Κυκλάδων, την ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Νικολάου και συνεχίζουμε με αφετηρία το Μνημείο Εθνικής Αντίστασης στο λιμάνι για να επισκεφτούμε τον ορθόδοξο ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, το Δημαρχείο και το Θέατρο Απόλλων.

Αναστατώνουμε την πλατεία Μιαούλη και την παλιά αγορά της Ερμούπολης προς αναζήτηση Memory Selfie. Συζητάμε για την ιστορία του Θεάτρου Απόλλων με τον Θάνο Φώσκολο και μετά συναντάμε την Ειρήνη Δράκου, γυμνασιάρχη επί εικοσαετία του ιστορικού Γυμνασίου Ερμούπολης, του πρώτου Γυμνάσιου του σύγχρονου ελληνικού κράτους, που μοιράζεται μαζί μας τις αναμνήσεις της.

Ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας στην Ερμούπολη στην πλατεία Μιαούλη, με το παράρτημα Σύρου του Λυκείου Ελληνίδων σε παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς και μία σελφο-σκυταλοδρομία με τις παίκτριές μας, που θα κρίνει την αποψινή νικήτρια του παιχνιδιού!

Παρουσίαση: Εύα Θεοτοκάτου, Παναγιώτης Κουντουράς.

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς.