Στην Κόνιτσα το τηλεπαιχνίδι «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2  08.03.2020

Στην Κόνιτσα το τηλεπαιχνίδι «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2  08.03.2020

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 
«SELFIE RELOADED»

«Selfie Reloaded»: Το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται στον τέταρτο κύκλο εκπομπών του, για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια!

Το νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του «Selfie Reloaded» παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους (Town Selfie, Memory Selfie, Quiz Selfie και Action elfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που είναι ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.

Δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!

Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού, οι τηλεθεατές γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και τους ανθρώπους της.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, στις 20:00
 Δ΄ Κύκλος – Eπεισόδιο 2ο: «Κόνιτσα»

Στο δεύτερο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου, το «Selfie» επισκέπτεται την Κόνιτσα!

Ξεκινάμε από την Κεντρική Πλατεία της Κόνιτσας και επισκεπτόμαστε το Δημαρχείο, την κατοικία της Χάμκως και το ναό του Αγίου Νικολάου και συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε το ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, την Πινακοθήκη του Ιδρύματος Κλέαρχος Παπαδιαμάντης και το άγαλμα της Ηπειρώτισσας.

Η περιήγησή μας στην Κόνιτσα συνεχίζεται για να γνωρίσουμε από κοντά, με τη βοήθεια της ξεναγού Γιάννας Μήτση, τη Φωτογραφική Έκθεση Ιστορίας της Κόνιτσας στο παλιό μουσουλμανικό ιεροδιδασκαλείο, αλλά και το περίφημο μονότοξο γεφύρι της Κόνιτσας στο φαράγγι του Αώου.

Στο δεύτερο γύρο του παιχνιδιού μας αναστατώνουμε το κέντρο της Κόνιτσας και αμέσως μετά στον τρίτο γύρο, παίζουμε ένα «τοπικό παιχνίδι γνώσεων» δίπλα στον ποταμό Αώο.

Εκεί, στον ποταμό Αώο, οι παίκτες διαγωνίζονται στον τελικό γύρο, σ’ ένα εντυπωσιακό αγώνα με κανό.

Ολοκληρώνοντας την περιήγησή μας επιστρέφουμε στην κεντρική πλατεία της Κόνιτσας, όπου με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και χορού από τον Χορευτικό Όμιλο Κόνιτσας ανακοινώνουμε το νικητή του συγκεκριμένου επεισοδίου για να αποχαιρετήσουμε την ακριτική Κόνιτσα.

Παρουσίαση-σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς.