Στην Πάργα το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2 06.09.2020

Στην Πάργα το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2 06.09.2020

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 
«SELFIE RELOADED»
Με τον Παναγιώτη Κουντουρά

«Selfie Reloaded»: Το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται στον τέταρτο κύκλο εκπομπών του, για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια!

Το νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του «Selfie Reloaded» παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους (Town Selfie, Memory Selfie, Quiz Selfie και Action Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που επισκεπτόμαστε κάθε φορά.

Έτσι, οι πόλεις και οι περιοχές στις οποίες ταξιδεύουμε, γίνονται ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.
Σε κάθε επεισόδιο, δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!
Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, καθώς και τους ανθρώπους της.
To «Selfie» είναι ένα πρωτότυπο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, ελληνικής έμπνευσης και παραγωγής, που προβάλλει με σύγχρονο τρόπο τις ομορφιές της πατρίδας μας!

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020, στις 20:00
(Δ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 20ό (τελευταίο): «Πάργα»

Στο τελευταίο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου, το «Selfie» επισκέπτεται την Πάργα!

Ξεκινάμε την περιήγησή μας από το λιμάνι της Πάργας και επισκεπτόμαστε στο νησάκι της Παναγιάς, που δεσπόζει στον κόλπο του λιμανιού, τα απομεινάρια του γαλλικού οχυρού, την εκκλησία της Παναγιάς και μία υποθαλάσσια σπηλιά στον κόλπο της Πάργας, για την πρώτη υποβρύχια selfie της εκπομπής!

Συνεχίζουμε και επισκεπτόμαστε την τεράστια άγκυρα, που ζυγίζει 6 τόνους και σηματοδοτεί το λιμάνι της Πάργας, τον ιστορικό Ναό των Αγίων Αποστόλων και το Ενετικό Κάστρο.

Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού, αναστατώνουμε την τοπική αγορά του λιμανιού της Πάργας, αναζητώντας Memory Selfie και συνεχίζουμε στον τρίτο γύρο του παιχνιδιού μ’ ένα «τοπικό παιχνίδι γνώσεων» στο Ενετικό Κάστρο.

Στον τελικό γύρο, μία σελφο-δρομία με σανίδες SUP (Stand Up Paddle Board) στη γαλάζια θάλασσα της Πάργας θα καθορίσει τον νικητή.

Ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας στο λιμάνι της Πάργας, όπου με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και παραδοσιακών χορών, από τη Χορευτική Ομάδα Πάργας, ανακοινώνεται ο νικητής του συγκεκριμένου επεισοδίου.

Παρουσίαση-σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς.