Στο Μέτσοβο το τηλεπαιχνίδι «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2  15.03.2020

Στο Μέτσοβο το τηλεπαιχνίδι «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2  15.03.2020

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 
«SELFIE RELOADED»

«Selfie Reloaded»: Το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται στον τέταρτο κύκλο εκπομπών του, για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια!

Το νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του «Selfie Reloaded» παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους (Town Selfie, Memory Selfie, Quiz Selfie και Action elfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που είναι ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.

Δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!

Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού, οι τηλεθεατές γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και τους ανθρώπους της.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, στις 20:00
(Δ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 3ο: «Μέτσοβο»

Στο τρίτο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου, το «Selfie» επισκέπτεται το Μέτσοβο!

Ξεκινάμε τον πρώτο γύρο του παιχνιδιού και τη βόλτα μας στο Μέτσοβο από την Κεντρική Πλατεία του Μετσόβου για να επισκεφτούμε το Λαογραφικό Μουσείο Τσανάκα, το Ίδρυμα Βαρώνου Μιχαήλ Τοσίτσα, το Άγαλμα της Αρκούδας και συνεχίζουμε επισκεπτόμενοι την Πινακοθήκη Αβέρωφ, το Ναό της Αγίας Παρασκευής και το Λαογραφικό Μουσείο Μετσόβου του Ιδρύματος Τοσίτσα.

Η περιήγησή μας στο Μέτσοβο συνεχίζεται για να γνωρίσουμε από κοντά την πλούσια συλλογή της Πινακοθήκης Αβέρωφ, με τη βοήθεια της υπεύθυνης Βασιλικής Κουτσαμάνη, καθώς και το περίφημο οινοποιείο Αβέρωφ, όπου η Ελένη Μπίσα μάς ξεναγεί στα πέτρινα κελάρια του.

Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού αναστατώνουμε το κέντρο του Μετσόβου και αμέσως μετά στον τρίτο γύρο, παίζουμε ένα «τοπικό παιχνίδι γνώσεων» στο Χοροστάσιο.

Εκεί, οι δύο παίκτριες διαγωνίζονται στον τελικό γύρο, σε μία σελφο-σκυταλοδρομία, με τη βοήθεια των μικρών χορευτών του Χορευτικού Συλλόγου Μετσόβου.

Ολοκληρώνουμε την ταξιδιωτική μας περιήγηση και το παιχνίδι με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και τοπικών χορών από τον Χορευτικό Σύλλογο Μετσόβου, στο Χοροστάσιο, όπου ανακοινώνουμε τη νικήτρια του επεισοδίου, αποχαιρετώντας το γραφικό και πανέμορφο Μέτσοβο.

Παρουσίαση-σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς.