Στο Πάπιγκο το τηλεπαιχνίδι «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2  01.03.2020

Στο Πάπιγκο το τηλεπαιχνίδι «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2  01.03.2020

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 
«SELFIE RELOADED»

«Selfie Reloaded»: Το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται στον τέταρτο κύκλο εκπομπών του, για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια!

Το νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του «Selfie Reloaded» παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους (Town Selfie, Memory Selfie, Quiz Selfie και Action Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που είναι ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.

Δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!

Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού, οι τηλεθεατές γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και τους ανθρώπους της.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 1η Μαρτίου 2020, στις 20:00
Έναρξη Δ΄ Κύκλου – Eπεισόδιο 1ο: «Πάπιγκο»

Στο πρώτο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου, το «Selfie» επισκέπτεται το Πάπιγκο στα γραφικά Ζαγοροχώρια! Ξεκινάμε από το Μεσοχώρι του Μεγάλου Πάπιγκου και επισκεπτόμαστε την Κοινοτική Βιβλιοθήκη, το Ναό του Αγίου Βλασίου, το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας και συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε το Δημοτικό Σχολείο που φιλοξενεί την περίφημη Βιβλιοθήκη Μιχαήλ Αναγνωστόπουλου, το επιβλητικό πέτρινο Καμπαναριό του Αγίου Βλασίου και την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Η περιήγησή μας στο Πάπιγκο συνεχίζεται και γνωρίζουμε από κοντά τις εντυπωσιακές Κολυμπήθρες, ένα θαύμα της φύσης ανάμεσα στο Μεγάλο και στο Μικρό Πάπιγκο.

Στο δεύτερο γύρο του παιχνιδιού αναστατώνουμε το πανέμορφο κέντρο του χωριού και αμέσως μετά παίζουμε τον τρίτο γύρο, ένα «τοπικό παιχνίδι γνώσεων» δίπλα στον ποταμό Βοϊδομάτη.

Εκεί, στη γέφυρα ανάμεσα στο Πάπιγκο και στην Αρίστη, οι παίκτριές μας διαγωνίζονται στον τελικό γύρο, σ’ έναν εντυπωσιακό αγώνα rafting.

Ολοκληρώνουμε το ταξίδι μας στο Πάπιγκο, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, όπου με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και χορού από τον Πολιτιστικό Σύνδεσμο Ζαγορισίων ανακοινώνουμε τη σημερινή νικήτρια και αποχαιρετούμε τα πανέμορφα Ζαγοροχώρια.

Παρουσίαση-σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς.