Στo Τρίκερι το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2 09.08.2020

Στo Τρίκερι το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2 09.08.2020

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 
«SELFIE RELOADED»
Με τον Παναγιώτη Κουντουρά

«Selfie Reloaded»: Το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται στον τέταρτο κύκλο εκπομπών του, για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια!

Το νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του «Selfie Reloaded» παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους (Town Selfie, Memory Selfie, Quiz Selfie και Action Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που επισκεπτόμαστε κάθε φορά.

Έτσι, οι πόλεις και οι περιοχές στις οποίες ταξιδεύουμε, γίνονται ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.
Σε κάθε επεισόδιο, δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!
Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, καθώς και τους ανθρώπους της.
To «Selfie» είναι ένα πρωτότυπο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, ελληνικής έμπνευσης και παραγωγής, που προβάλλει με σύγχρονο τρόπο τις ομορφιές της πατρίδας μας!

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 9 Αυγούστου 2020, στις 20:00

(Δ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 16ο: «Τρίκερι»

Tο «Selfie» επισκέπτεται το Τρίκερι!

Ξεκινάμε την περιήγησή μας από την κεντρική πλατεία στο Τρίκερι και επισκεπτόμαστε το Κτίριο της Κοινότητας, που στεγάζεται στο παλιό Δημοτικό Σχολείο, την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων και την εκκλησία της Αγίας Τριάδας.
Συνεχίζουμε στην παραλιακή κοινότητα της Αγίας Κυριακής και επισκεπτόμαστε την εκκλησία της Αγίας Κυριακής, το Μνημείο του Αφανούς Ναύτη και το φημισμένο καρνάγιο του χωριού.

Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού μας αναστατώνουμε την Κεντρική Πλατεία του χωριού και την Αγία Κυριακή αναζητώντας memory selfie και συνεχίζουμε στον τρίτο γύρο του παιχνιδιού με ένα «τοπικό παιχνίδι γνώσεων», στο νησάκι στο Παλιό Τρίκερι.

Στον τελικό γύρο μία σελφο-σκυταλοδρομία στην Κεντρική Πλατεία στο Τρίκερι θα καθορίσει τον αποψινό νικητή.

Ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας στην Αγία Κυριακή, όπου με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και παραδοσιακών χορών από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Τρικέρων, ανακοινώνουμε τον νικητή του σημερινού επεισοδίου.

Παρουσίαση-σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς