Στo Βουργαρέλι Άρτας το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2 02.08.2020

Στo Βουργαρέλι Άρτας το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2 02.08.2020

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 
«SELFIE RELOADED»
Με τον Παναγιώτη Κουντουρά

«Selfie Reloaded»: Το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται στον τέταρτο κύκλο εκπομπών του, για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια!

Το νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του «Selfie Reloaded» παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους (Town Selfie, Memory Selfie, Quiz Selfie και Action Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που επισκεπτόμαστε κάθε φορά.

Έτσι, οι πόλεις και οι περιοχές στις οποίες ταξιδεύουμε, γίνονται ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.
Σε κάθε επεισόδιο, δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!
Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, καθώς και τους ανθρώπους της.
To «Selfie» είναι ένα πρωτότυπο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, ελληνικής έμπνευσης και παραγωγής, που προβάλλει με σύγχρονο τρόπο τις ομορφιές της πατρίδας μας!

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 2 Αυγούστου 2020, στις 20:00

(Δ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 15ο: «Βουργαρέλι Άρτας»

Το «Selfie» επισκέπτεται το Βουργαρέλι Άρτας, στα Κεντρικά Τζουμέρκα!

Ξεκινάμε την περιήγησή μας από το γεφυράκι Κοραή και επισκεπτόμαστε το Δημαρχείο, τη Βρύση Κρυστάλλω και την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Συνεχίζουμε και επισκεπτόμαστε το Μνημείο Πεσόντων από τον γερμανο-ιταλικό βομβαρδισμό του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, το Κύτταρο Τέχνης Τζουμέρκων και το Νεραϊδογέφυρο.

Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού αναστατώνουμε την Κεντρική Πλατεία του χωριού, αναζητώντας Memory Selfie και συνεχίζουμε στον τρίτο γύρο του παιχνιδιού μ’ ένα «τοπικό παιχνίδι γνώσεων», στον περίβολο του ιστορικού μοναστηριού του Αγίου Γεωργίου.

Παράλληλα, οι παίκτες μάς ξεναγούν στην πηγή Λεπτοκαρυάς για να θαυμάσουμε από κοντά το φυσικό τοπίο σε μία από τις εξαιρετικές περιπατητικές διαδρομές της περιοχής.

Στον τελικό γύρο μία σελφοδρομία με κανό στην περίφημη παραλία του ποταμού Αχελώου, θα καθορίσει τον νικητή.

Παρουσίαση-σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς.