Στον Λαύκο Πηλίου το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2 05.07.2020

Στον Λαύκο Πηλίου το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2 05.07.2020

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 
«SELFIE RELOADED»
Με τον Παναγιώτη Κουντουρά

«Selfie Reloaded»: Το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται στον τέταρτο κύκλο εκπομπών του, για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια!

Το νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του «Selfie Reloaded» παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους (Town Selfie, Memory Selfie, Quiz Selfie και Action Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που επισκεπτόμαστε κάθε φορά.

Έτσι, οι πόλεις και οι περιοχές στις οποίες ταξιδεύουμε, γίνονται ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.
Σε κάθε επεισόδιο, δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!
Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, καθώς και τους ανθρώπους της.
To «Selfie» είναι ένα πρωτότυπο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, ελληνικής έμπνευσης και παραγωγής, που προβάλλει με σύγχρονο τρόπο τις ομορφιές της πατρίδας μας!

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, στις 20:00
«Λαύκος»

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 και ώρα 20:0στην ΕΡΤ2, το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι «Selfie» επισκέπτεται τον Λαύκο στο Νότιο Πήλιο!

Ξεκινάμε την περιήγησή μας από την Πλατεία στη Σβάλα, με το Μνημείο Ηρώων και επισκεπτόμαστε τον παραδοσιακό φούρνο, το καφενείο Φορλίδα (το παλαιότερο καφενείο στην Ελλάδα με αδιάκοπη λειτουργία από το 1785) και την εκκλησία Γέννησης της Θεοτόκου. Συνεχίζουμε και επισκεπτόμαστε το Φάμπειο Μουσείο Καλών Τεχνών, που στεγάζεται στο παλιό Δημοτικό Σχολείο, το Λαογραφικό Μουσείο και την παλαιότερη βρύση του χωριού, την Παλιόβρυση.

Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού αναστατώνουμε την Κεντρική Πλατεία του Λαύκου, αναζητώντας Memory Selfie και συνεχίζουμε στον τρίτο γύρο του παιχνιδιού μ’ ένα «τοπικό παιχνίδι γνώσεων», στην αιγαιοπελαγίτικη παραλία του Μικρού, κοντά στον Λαύκο.

Παράλληλα, συναντάμε και συζητάμε με τον Στάθη Χαρανά, τοπικό σύμβουλο Λαύκου και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαύκου «Δράση», στην κεντρική πλατεία του Λαύκου, που μας μιλάει για την ιστορία του Λαύκου και το Λαογραφικό του Μουσείο, ενώ οι παίκτες μάς ξεναγούν στο Φάμπειο Μουσείο Καλών Τεχνών.

Στον τελικό γύρο μία σελφο-σκυταλοδρόμια στην παραλία του Μικρού θα καθορίσει τον νικητή.

Ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας στην Κεντρική Πλατεία του Λαύκου, όπου με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και παραδοσιακών χορών από το Χορευτικό Τμήμα «Χοροδράση» του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαυκιωτών Μαγνησίας «Η Δράση» ανακοινώνουμε τον νικητή του συγκεκριμένου επεισοδίου.