Στον Μύλο των Ξωτικών το πρωτοχρονιάτικο «Selfie» της ΕΡΤ2  29.12.2019

Στον Μύλο των Ξωτικών το πρωτοχρονιάτικο «Selfie» της ΕΡΤ2  29.12.2019

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ2
Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ
«SELFIE»

Όλη η Ελλάδα παίζει «Selfie»! Ένα ελληνικής έμπνευσης ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, μας ταξιδεύει με το γνωστό, πρωτότυπο τρόπο του σε ακόμη περισσότερες πόλεις, σε όλη την Ελλάδα!

Το «Selfie» συνεχίζει τον τρίτο κύκλο εκπομπών του στην ΕΡΤ2 για να μας αποκαλύψει μέσα από τα μάτια των παικτών του και διασκεδαστικές δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες… που αναστατώνουν κάθε πόλη που επισκέπτεται, τις ομορφιές της Ελλάδας μας!

Τον νέο κύκλο των 8 επεισοδίων του «Selfie» συμπαρουσιάζουν η Εύα Θεοτοκάτου και ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το «Selfie»;

Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους (Town Selfie, Memory Selfie και Team Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που είναι ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.

Οι δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!

Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρίζουν, τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και τους ανθρώπους της.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή  29 Δεκεμβρίου 2019, στις 19:00
(Γ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 5ο: «Πρωτοχρονιά»

Στο πέμπτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου, το «Selfie» επιστρέφει στον Μύλο των Ξωτικών για να ολοκληρώσει το μαγικό του ταξίδι!

Ξεκινάμε από την αγορά του Μύλου των Ξωτικών και επισκεπτόμαστε το Εργοστάσιο Σοκολάτας, το Βασίλειο των Ζαχαρωτών, όπου συναντάμε τη Νεράιδα Ζαχαρένια και κάνουμε μία θεαματική βόλτα με το Roller Coaster.

Συνεχίζουμε… φέρνοντας τα πάνω-κάτω με μία εντυπωσιακή βόλτα στο Ranger Game του Fun Park, για να επισκεφτούμε το Παγοδρόμιο και τον Άη Βασίλη, στο Παγωμένο του Βασίλειο.

Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού μας αναστατώνουμε την αγορά του Μύλου των Ξωτικών, προς αναζήτηση Memory Selfie.
Ολοκληρώνουμε το παιχνίδι μας με μία σελφο-δρομία στο Λαβύρινθο των Λουλουδιών, που θα κρίνει τον αποψινό νικητή και καταλήγουμε στην Κεντρική Σκηνή του Μύλου των Ξωτικών, για να ανακοινώσουμε το νικητή και να ολοκληρώσουμε το τελευταίο επεισόδιο αυτής της χρονιάς, μ’ ένα φαντασμαγορικό μουσικοχορευτικό show, υπό τους ήχους του «Καρυοθραύστη» του Τσαϊκόφσκι… και ζωντανή μουσική με το συγκρότημα The Teasers!

Παρουσίαση: Εύα Θεοτοκάτου, Παναγιώτης Κουντουράς.

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς.