Το δέκατο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 02.03.2018

Το δέκατο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 02.03.2018

Το δέκατο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης»

κυκλοφορεί την Παρασκευή 2 Μαρτίου!

To 10ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 2 Μαρτίου, με πλούσια θεματολογία, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά, εκπαιδευτικά, αθλητικά, αφιερώματα κ.ά.

Στο νέο τεύχος, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, που γιορτάζεται στις 6 Μαρτίου, τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» φωτογραφίζονται για το εξώφυλλο του περιοδικού και μέσα από τις πολύχρωμες ζωγραφιές τους στέλνουν μηνύματα αγάπης, σεβασμού και αλληλεγγύης. Παράλληλα, η πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας Οικογένειας Παιδιού, Αντωνία Τορρένς, εξηγεί τι ακριβώς είναι το bullying και δίνει χρήσιμες οδηγίες στους γονείς.

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, και οι σελίδες της «Ραδιοτηλεόρασης» αναδίδουν «Άρωμα» γυναίκας, μέσα από ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με φωτογραφίες από το Αρχείο της ΕΡΤ, που «ζωντανεύουν» γυναικείες μορφές και στιγμές και μιας άλλης εποχής.

Ακόμη,  ο Κώστας Αργυρός μιλάει για την εκπομπή «28 φορές Ευρώπη», που παρουσιάζει μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, ενώ οι αναγνώστες ενημερώνονται για το ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη με τίτλο «Ευτυχισμένο το 1950», που μεταδίδει η ΕΡΤ1, το Σάββατο 3 Μαρτίου, στις 22:30.

H ομάδα του «Μπορούμε» μας δείχνει τον τρόπο ώστε «καμία μερίδα φαγητού να μην πάει χαμένη», ενώ οι καλύτερες ταινίες που παίζουν στην ΕΡΤ και πολλά άλλα θέματα φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε:

Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.
  • Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.
  • Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στη Θεσσαλονίκη.
  • Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση», κάθε Παρασκευή, αναρτάται σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε, όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

Η «Ραδιοτηλεόραση» είναι πάλι εδώ! Η ΕΡΤ είναι παντού!

RTV